сряда, 25 ноември 2015 г.

Huawei G8 върха на средния клас

Китайската компания продължава да ни изненадва с висококачествените предложения, които пуска на пазара тази година. След невероятните Huawei P8 и P8 Lite, логичното продължение на G серията на Huawei, е вече факт. Huawei G8 е 5,5 инчов смартфон, позициониран една идея под нивото на флагмана P8. Телефона е изработен от метален корпус и разполага с две вградени антени, което означава, че устройството трябва да е способно да открива много по-добро покритие, спрямо други телефони от класа си.

снимка: gsmarena


Характеристики:

Huawei G8 разполага с новия процесор на Qualcom - Snapdragon 615, това са два четири-ядрени чипсета с тактова честота 1,5 Ghz и 1.2 Ghz. Графичния ускорител е вече признатия за среден клас устройства - Adreno 405. Основната камера на устройството е 13 Mpx с двойна LED светкавица и разнообразни функции, като: разпознаване на лица, HDR режим на снимане, панорама, гео-тагване и други.
Предната камера, също е достатъчно добра за любителите на селфи снимките и е с резолюция от 5 Mpx. Китайския смартфон идва с 2 или 3 GB оперативна памет в зависимост от модификацията, която изберете - 16 или 32 GB. Операционната система заводски е Android 5.1 като има плануван ъпгрейд до 6.0 .

снимка: huawei

Потребителско изживяване:

Работата с Huawei G8 е наистина на ниво, дисплея реагира мигновено и сякаш стъклото е по-гладко от това на останали модели в класа. Надстройката на android предлагана и в другите модели на китайците е изключително удобна, с много менюта и опции за персонализация и в същото време е изчистена без излишни функции. Сензора за пръстови отпечатъци работи значително добре, с него можете да отключвате устройството и да го ползвате за потвърждение на онлайн разплащания. Батерията на устройството е 3000 mAh, това означава, че при не прекалено голямо натоварване, ще издържа два дни работа без проблем. Корпуса на G8 е тънък и той се чувства много приятно в ръката, въпреки леко хлъзгавата повърхност.


Нашето мнение:

Huawei G8 е прекрасен телефон и ще зарадва всички, които обичат по-големите екрани. Смартфона работи бързо и не се усещат осезаеми забавяния, дори при работа с много приложения. Телефона се предлага в два цвята: златен и сив. И двата изглеждат наистина стилно и привлекателно. Китайската компания завзема все по-сериозни позиции на европейския пазар и качеството спрямо цената, на която се предлагат телефоните не е за изпускане. На българския пазар, Huawei G8 вече се предлага от операторите и големите магазини за техника на цена от около 650 лв. Ако желаете да закупите калъфи и аксесоари за Huawei G8, можете да разгледате нашия онлайн магазин. Нашия рейтинг за устройството е 9/10.

Видео ревю предоставено от PhoneArena:




Няма коментари:

Публикуване на коментар