четвъртък, 12 ноември 2015 г.

LG Nexus 5X новия смартфон на Google

LG Nexus 5X е още един от новите телефони на LG, пуснат в продажба през октомври 2015 година. Екранът на телефона е 5,2 инча, а теглото му е скромните 136 грама. Операционната система на устройството е Android – Android OS, v6.0. Паметта, с която телефонът разполага е 16/32 GB. Един от най-големите недостатъци на телефона е обаче, че той не разполага със слот за външна карта с памет. Това е пропуск на мобилния гигант LG – в днешно време хората обичат да запазват всичко на личното си мобилно устройство, а да нямат възможността да разширят паметта му е голям минус. Въпреки това е много възможно вече предоставените гигабайти да са достатъчно, защото в крайна сметка все пак не са малко.
снимка: gsmarena

Основната камера на телефона е 12.3 MP – доста добра камера, която разполага още и с автофокус и светкавица. Втората камера на телефона, която е разположена на предния панел на устройството над екрана е цели 5 MP – отлична предна камера, правеща снимки, от които притежателите на телефона ще бъдат много доволни.

Една сравнително нова екстра за компанията LG е сензорът за отпечатъци, който също е включен в характеристиката на телефона.
Второто нещо, което може да бъде прието като недостатък от част от потребителите е факта, че батерията на телефона не може да се премахва. Това създава допълнителни неудобства – всички поне веднъж сме прибягвали до бързият метод да премахнем батерията на телефоните ни за малко когато те забият. При LG Nexus 5X това практически е невъзможно.
Външният дизайн на телефона е много елегантен и стилен – тук важи максимата, че по-семплото е по-добре. Телефона вече се предлага в магазините на telenor, а скоро и в при другите оператори и магазини за техника. Ако сте се сдобили с това прекрасно устройство можете да намерите калъфи и аксесоари за LG Nexus 5x в нашия онлайн магазин.

За да се запознаете по отблизо с възможностите на телефона, можете да погледнете видео ревю предоставено от Marques Brownlee


Няма коментари:

Публикуване на коментар