неделя, 1 ноември 2015 г.

Новия Sony Xperia Z5

От Sony продължават да излизат нови и нови модели телефони. Този път под нашият поглед е Sony Xperia Z5. През септември компанията обяви, че ще пуска на пазара новият си телефон, а през октомври се очаква неговото пускане в продажба. Дизайнът на Sony не се е променял от няколко години, а и както изглежда, от Sony нямат намерение да го променят скоро.

снимка: gsmarena

Размерът на Sony Xperia Z5 е 146mm x 72 mm x 7.3mm , а неговото тегло е едва 154 грама. За разлика от другите модели на Sony, портовете за micro USB кабела и за слушалките са отворени, въпреки че телефонът е водоустойчив и прахоустойчив.

Дисплеят на Sony Xperia Z5 е 5,2 инчов и предлага HD резолюция.
Камерата на телефона е едно от най-добрите подобрения на Sony. Телефонът разполага с удивителните 23 MP камера. Камерата предлага нова версия на авто-фокуса, която намалява вероятността да се получат размазани снимки дори когато сте в движение. Предната камера на телефона пък е 5 MP и предлага заснемането на Full HD видеоклипове.

                                                                                           снимка: techradar

Един от недостатъците на телефона е, че батерията не се премахва. Това може да създаде проблеми при евентуални бъгове или проблеми с батерията. Като изключим този недостатък, ние смятаме, че телефонът е наистина попадение от страна на Sony.

Остава още малко време до пускането на Sony Xperia Z5 в продажба и от компанията очакват голям интерес към телефона, а и към цялата серия като цяло.
Допълнителна защита, калъфи и аксесоари за Sony Xperia Z5 можете да разгледате в нашия каталог.


Няма коментари:

Публикуване на коментар