неделя, 1 ноември 2015 г.

iPhone 6S последната версия на модела от Apple

С всяка изминала година Apple достига нови и нови висоти с телефоните си. Най-новият модел на марката Apple е Iphone 6S, който е излязъл на пазара едва миналия месец. От компанията знаят какво се търси от клиентите им, какво им харесва и какво се продава, така че в най-новият си телефон те са включили само най-доброто.

снимки: gsmarena

Както винаги от Apple не са изневерили на традицията и телефонът е наследил чертите на своите предшественици – стилната ,,отхапана ябълка‘‘ – логото на компанията за пореден път се мъдри по средата на задния панел на телефона. Камерата е както винаги в горният ляв ъгъл на гърба на телефона, а home копчето е, разбира се, кръгло. Цветовете, в които можете да намерите телефона са златно, розово-златно, сребърно и черно.

Телефонът е 4.7 инча – екранът му заема около 65% от предната част на телефона. Операционната му система е всеизвестната iOS операционна система, но разбира се най-новата весия – iOS 9, която може да се обнови до iOS 9.0.2. Телефонът няма слот за карта памет, което може да бъде доста неудобно за хората, които обичат да запазват всеки един спомен в телефона си. Вътрешната памет обаче е доста добра и ще задоволи по-голямата част от потребителите.
снимка: gsmarena

Главната камера е цели 12 мегапиксела и с нея можете да заснемете доста качествени снимки, на които да се радвате след това. Предната камера на телефона също не е никак лоша – 5 мегапиксела.

Батерията на телефона не може да се премахва, а корпуса на телефона е крехък както на предния модел, за това ще се нуждаете от качествени аксесоари за iPhone 6S

От фирмата с право са очаквали високи продажби на телефона – още преди официалното пускане на телефона на пазара вече имаше желаещи да си го купят, а след неговото пускане хиляди фенове на Apple и на Iphone-ите се затичаха към магазините на компанията за да се докоснат до тяхното най-ново произведение.


Няма коментари:

Публикуване на коментар