събота, 2 януари 2016 г.

Samsung Galaxy A3 (2016) дизайн, характеристики и аксесоари.

След невероятно успешната 2015-та година за Samsung, компанията продължава да работи в същия дух и да представя визуално страхотни смартфони, с добри характеристики и конкурентни цени. На пазара виждаме все повече устройства, които работят със собствените процесори на Корейците - Exynos и успешно заместват лидера при чипсетите Qualcomm.
Начало на така успешната метаморфоза при смартфоните на Samsung даде така успешната Galaxy A серия. Пластмасовите корпуси, бяха сменени с метални, дебелината на устройствата спадна значително и изобщо цялостната концепция на изработка се промени тотално, нещо което не бяхме виждали от Samsung S3 насам.

Началото на декември бяха представени, новите устройства от Galaxy A серията:
Samsung Galaxy A3 (2016)  , Samsung Galaxy A5 (2016) ,  Samsung Galaxy A7 (2016)
и при трите устройства има значителни подобрения, но днес ще се спрем по-подробно на най-компактния от тях.

снимка: indianexpress.com

Samsung Galaxy A3 (2016) дизайн и характеристики:


Цялата нова Galaxy A серия, следва чертите на основния флагман на Samsung - Galaxy S6.
Новата версия на смартфоните е изработена от метал и стъкло с Gorilla Glass 4 защита и на дисплея и на гърба на телефона. Тънкия заоблен корпус и повишената тежест на устройството спомагат за още по-елегантния му и изискан вид. Samsung A3 (2016) вече разполага с малко по-голям дисплей с диагонал от 4.7 инча, дисплея отново е страхотния Super Amoled, но вече резолюцията е значително по-висока от предходния модел - 720 x 1280 пиксела с наситеност 312 ppi.

снимка: Samsung

Процесора на новия Galaxy A3 (2016) отново ще е Snapdragon 410, но с по-висока тактова честота на ядрата от 1.5 Ghz. Говори се и за версия с процесор Exynos 7578, но тя най-вероятно ще се предлага само на Азиатския пазар. Телефона разполага с 1.5 GB оперативна памет, а вътрешното хранилище е само една разновидност от 16 BG. Въпреки това, Samsung A3 (2016) разполага със слот за допълнителна карта памет, с поддръжка до 128 GB карти.
Батерията обаче е не сменяема, което няма да се хареса на част от потребителите, но честно казано, до сега не сме имали проблеми с батериите на такива устройства.



Камерата, не само при A3, но и при другите A (2016) устройства е 13 Mpx, с апертура от f 1.9, оптична стабилизация и различните режими на снимане - HDR, панорама, Гео-тагване и други.
Предната камера е 5 Mpx отново със същата апертура. 
Samsung Galaxy A3 (2016) няма да поддържа Samsung Pay опцията, което означава, че телефона не разполага с вграден сензор за пръстови отпечатъци, за разлика от A5 и A7 моделите. За утеха обаче телефона ще поддържа новата защитна функция на Samsung Knox, за сигурно съхранение на лични данни, заключване на приложения и мрежи.

Новите устройства на Корейците се очаква да излязат на европейския пазар към края на Януари. Предполагаме, че ще постигнат още по-голям успех от предшествениците си, още повече, че конкуренцията в ниския и среден клас, започна значително да изостава. Ако си търсите компактен телефон, с добри характеристики, на добра цена си заслужава да изчакате Samsung Galaxy A3 (2016)

Аксесоари:

От нашия опит с подобни устройства, знаем, че качествените аксесоари и калъфи за телефони са от изключителна важност. За това и се стремим да Ви предоставим, богат избор от вече тествани за издръжливост и качество калъфи. Нашите премиум стъклени протектори, ще осигурят добра защита, както за дисплея, така и за гърба на устройството.
Тънкия красив корпус на A3 (2016) се нуждае и от здрави гръбчета (силиконови или поликарбонатни), които да го защитават. Предлагаме също така и комплекси решения, като флип калъфи, които предоставят цялостна защита.
Всичко това можете да разгледате съвсем скоро в нашия каталог с калъфи и аксесоари за Samsung Galaxy A3 (2016)


Видео обзор:


Няма коментари:

Публикуване на коментар