четвъртък, 7 април 2016 г.

Samsung Galaxy J1 (2016) - подобрения малък телефон от Samsung

Днес ще направим едно кратко ревю на поредния от новите модели на Samsung за 2016 година.
Samsung поеха по много различен път през изминалата година, като тотално промениха част от своите серии мобилни телефони и добавиха съвсем нови. Една от новите серии е именно Galaxy J серията, която през 2015 г. разполагаше с няколко устройства от нисък и среден клас. Основната разлика между тях бе диагонала на екрана, както и минимални разлики в характеристиките. Сред най-популярните устройства от тази серия, през изминалата година, несъмнено беше Samsung Galaxy J1. 2016 година явно е годината на ъпгрейд на стари телефони за корейците, като вместо да им дават нови имена, те запазват името на модела и добавят само (2016) към него.



Какви са основните разлики между Samsung Galaxy J1 (2016) и модела от миналата година?



Samsung Galaxy J1 (2016) спецификация:

Подобрения модел е малко по-голям на размери от предшественика си, той се е сдобил и с малко по-голям дисплей от 4.5" като резолюцията се е запазила същата 800 x 480 пиксела, но за сметка на това наситеността на пикселите е по-голяма, което означава по остро изображение.
Основния проблем на Galaxy J1 беше така наречения мулти таскинг, устройството се затрудняваше при работа с много приложения едновременно и Samsung са помислили за това. В новия вариант виждаме 1 GB оперативна памет, което двойно повече. Корейците са сложили и собствения си процесор Exynos 3475, който е 4 ядрен на 1.3 Ghz. Тук разликата не е толкова голяма и едва ли би се усетила при употреба.
Добрата новина е, че Galaxy J1 (2016) излиза от завода с по-оптимизирания Android 5.1.1
Основната и предната камера са запазени същите.
Благодарение на по-големия корпус на смартфона, производителя е успял да събере и по-голяма батерия, която вече е 2050 mAh



Samsung Galaxy J1 (2016) е едно бюджетно решение, подходящо за по непретенциозните потребители, както и за малките такива. Имайки предвид добрата цена на телефона, не може да очаквате, най-доброто потребителско изживяване. Предполагаме, че ъпдейтната версия на J серията, ще бъде толкова значима, колкото и миналата година. Телефона съвсем скоро ще се предлага на пазара у нас. а аксесоари и калъфи за Samsung Galaxy J1 (2016) можете да намерите в нашия онлайн магазин.


Няма коментари:

Публикуване на коментар