събота, 9 април 2016 г.

Huawei обявиха новите P9 и P9 Plus

Китайския гигант обяви два нови смартфона от своята P серия. Новите модели Huawei P9 и Huawei P9 Plus бяха представени на специално изложение в Лондон. Големия жокер тази година на Huawei, безспорно е новата камера (всъщност са две камери) разработена заедно с гиганта Leica. Двата нови телефона използват почти идентичен хардуер, като разликите са основно в големината на екрана и това, че P9 Plus ще се предлага с 64 GB вградена памет.



Какво ново при двете устройства?

Huawei P9 и P9 Plus разполагат с новия процесор собствено производство, на китайската компания - Kirin 955. И двата телефона са с 4 GB памет и използват новия стандарт при порта за зареждане USB Type C, което означава много по-бърз трансфер на данни и зареждане. Дисплея на Huawei P9 е 5.2 инча срещу 5.5 инча при P9 Plus, резолюцията обаче остава full hd а не QHD както много от конкурентните смартфони вече предлагат. Дизайна на телефона е страхотен и точно в стила на Huawei, изработен от метал и стъкло тънък корпус, а рамката от двете страни на дисплея е изтънена до 1.7 мм.



Очаквайте нашето подробно ревю и на двата смартфона. Ще обърнем внимание на новата камера, която изглежда доста обещаваща особено, когато снимате при ниска осветеност. Изненадващо бе, че Huawei P9 Lite не беше обявен заедно с двата телефона, но от сигурни източници знаем, че и Lite версията ще бъде пусната, за момента не можем да кажем дали ще се предлага в България.

Както винаги първи предлагаме на вашето внимание аксесоари за Huawei P9 и такива за Huawei P9 Plus, които ще намерите тук. Все още нашия каталог не е попълнен, но можете да очаквате, калъфи и аксесоари съвсем скоро. А очакваната поява на нашия пазар е края на април, очакваме с нетърпение да видим телефоните на живо.
Оставяме ви с рекламния клип на новата Leica камера, която ще намерите и в двата смартфона.


1 коментар:

  1. 64 GB рам.............колко да сте смотани. Вие английски знаете ли?

    http://www.gsmarena.com/huawei_p9-7972.php това са параметрите на апарата поне да си бяхте направили труда да ги прочетете преди да пишете глупости

    ОтговорИзтриване