вторник, 4 август 2015 г.

LG Joy радост за малките потребители.

Производителите на смартфони LG се активизираха яростно тази година в средния клас устройства. След появата на страхотните LG Leon, Magna и Spirit, факт е и малкия и евтин LG Joy. Телефона е насочен предимно към малките потребители и хората, които желаят малък и компактен телефон на достъпна цена.

снимка: TechRadar

LG Joy е с най-ниски характеристики от изброените по-горе модели на LG, но за това говори и самата му цена, която е достатъчно ниска за такъв клас устройство.
Телефона разполага с 4" дисплей с резолюция 480x800. Наистина дисплея не изглежда нищо особено и не е типичен за телефон произведен 2015 година, но явно това е основното орязване с което Корейците са постигнали тази ниска продажна цена. Корпуса на телефона е малък, но за сметка на това е дебел, спрямо останалите от групата. От LG дори са премахнали бутона за заключване от гърба и са го позиционирали отстрани. Нещо, което бяхме забравили при новите модели на LG.

снимка: GSMArena

Камерата на LG Joy е 5Mpx но не блести с нищо особено, дори бихме казали, че за такава резолюция картината е неприятно лоша, може би повлияна от малкия сензор, който ползва телефона. Друг голям минус е слабата светкавица, но от класа в който е позициониран става ясно, че идеята на устройството не е да прави хубави снимки.

Големия плюс на LG Joy е, че идва заводски с андроид Lollipop, което го прави най-ветиния телефон на пазара, поддържащ тази операционна система. Телефона се справя добре с работни процеси, като браузване, гледане на видео и работа с нормалните социални приложения. По-тежките игри обаче биха се опънали на скромния хардуер.

LG Joy е перфектен първи смартфон за Вашето дете или за непретенциозните потребители, които ползват телефона си предимно за разговори и интернет комуникация. Корейците не са предвидили оригинални аксесоари за LG Joy, но за сметка на това можете да се сдобиете с такива от нашия каталог. Както и с други аксесоари и калъфи за LG телефони.

Ако още се чудите дали да закупите устройството, можете да го направите без притеснения, защото за парите си LG Joy ще Ви донесе само радост и добри преживявания.

Ревю на LG Joy от youtube


Няма коментари:

Публикуване на коментар