четвъртък, 13 август 2015 г.

Готови ли сте за най-тънкия 5.7" телефон Samsung Galaxy A8 ?

Огромния успех на моделите на Samsung дава свободата на производителя да изкарва нови модели постоянно, някои са доста успешни, някои не толкова. Galaxy A серията определено, беше една успешна коренна промяна в каталога на Корейците. С Galaxy A се наложиха основни промени по-дизайна и употребата на качествени материали и най-вече алуминии в производството на корпуса на телефоните. След успешните Galaxy A3, A5 и А7, Samsung обявиха новия представител на поредицата, а именно Samsung Galaxy A8.

снимки: GSMarena

Galaxy A8 е телефон предназначен за любителите на големите екрани. със своя 5.7" диагонал, този телефон никак не е малък. Едно е сигурно обаче, този телефон е изключително тънък, не просто тънък, а това е най-тънкия телефон с такива размери създаван някога. Дебелината на устройството е едва 5.9 мм. Samsung Galaxy A8 се очаква да се появи есента на нашия пазар, в черно, бяло и златно.

Характеристиките на телефона са по-високи от средния клас, а самия телефон явно е насочен към върха на средния клас, една идея надоло от топ смартфоните на Samsung.
Galaxy A8 разполага с осем ядрен 64 битов Snapdragon 615 с тактова честота 1.5 gHz на четирите ядра и 1 gHz на останалите четири. 2GB рам на устройството са напълно достатъчни за мултитаскинг приложения и високо натоварване. Основната камера е 16 MPx със запис на видео до 1080p Full HD. Предната камера е съобразена с любителите на селфи снимките и е 5 Mpx, което е напълно достатъчно за да правите качествени снимки и видео разговори.

Samsung Galaxy A8 ще се предлага в два варианта със 16GB и 32GB памет, като има и място за карта с памет до 128 GB. Батерията е 3050 A, което би трябвало да бъде достатъчно за хората, които не оставят телефона си намира. Все още предстои Корейския производител да потвърди част от екстрите, които ще видим в завършения телефон, като версията на Gorilla Glass, LTE и други. Ако сте любител на фаблетите и искате бърз, красив и здрав телефон, този определено е за вас, ако вече го притежавате и си търсите аксесоари за Samsung Galaxy A8, можете да ги прегледате в нашия онлайн магазин. В CaseBG ще намерите всичко свързано със защитата на вашия Galaxy A8 и много други аксесоари на ниски цени.

За да добиете представа, какво представлява устройството можете да видите това ънбоксинг видео


Няма коментари:

Публикуване на коментар