четвъртък, 13 август 2015 г.

Samsung Galaxy S5 Neo обновен и достъпен.

Samsung успешно продължават своята стратегия да "освежават" своите хитови модели.
Наскоро беше обявен Samsung Galaxy S5 Neo, телефона се очаква да излезе на пазара към края на Август месец тази година. След няколко успешни промени, като S3 Neo, Grand Neo и други модели, ето, че вече и любителите на S5 модела, ще могат да го получат на по-ниска цена.

снимка: GSMArena

Основните характеристики на S5 са запазени и в S5 Neo модела. Основните разлики са, промяна в дизайна, патерна на задния капак е променен, спрямо предходния модел. За сега няма информация от Корейците, но се очаква и разцветките, в които ще бъде представен телефона ще бъдат различни от досегашните.
Промените по хардуера са, че стария Snapdragon 801 е заменен с нов Exynos Octa - осем ядрен процесор на честота 1.6 gHz. Това значително трябва да подобри работата на телефона в мултитаскинг. Камерата също е обновена, но този път Galaxy S5 Neo ще може да заснема клипове само до 1080p, което според нас е напълно достатъчно. Други интересно, което се знае, че LTE чипът е сменен с по-добър, нещо, което за сега не касае, кой знае колко потребителите в България.

снимка: TechNewsCentral

S5 Neo също така е водоустойчив, като своя предшественик и разполага с IP67 сертификат, което гарантира прахо и водоустойчивост. Сензора за пръстови отпечатъци също е внедрен в модела и се надяваме този път да работи по-добре, защото всички запознати, знаят, че сензора не работеше достатъчно добре, беше бавен и не винаги отчиташе. Заводски S5 Neo идва с Android 5.1.1 което също е едно добро нововъведение.

За момента от Samsung няма информация кое GPU ще замени поостарелия Andreno 330, също така дали защитата на дисплея ще бъде отново Gorilla Glass 3 или ще видим приложена по-новата версия. Всичко това ще се изясни съвсем скоро. Очаква се в близо бъдеще Samsung S5 Neo напълно да замени S5 на пазара.
Ние от CaseBG съвсем скоро ще ви представим, обновен каталог с калъфи и аксесоари за Samsung Galaxy S5 Neo и всичко необходимо за неговата защита.

4 коментара:

  1. Kupih si tozi tel.neo...i veche smenih dva..i vse syshtiya problem..postoyano mi izliza natpis ..da zatvorya dobre kapaka.drazni mnogo.ako nyakoy razbira da mi kaje..kak da go opravya...

    ОтговорИзтриване
  2. Kupih si tozi tel.neo...i veche smenih dva..i vse syshtiya problem..postoyano mi izliza natpis ..da zatvorya dobre kapaka.drazni mnogo.ako nyakoy razbira da mi kaje..kak da go opravya...

    ОтговорИзтриване
  3. po sredata na kapaka ima cop koito trqva da vleze vav tel za tova ti ispisva taka

    ОтговорИзтриване
  4. има ли скенер за пръстов отпечатък?

    ОтговорИзтриване