четвъртък, 6 август 2015 г.

Microsoft Lumia 532 има ли смисъл от нов бюджетен модел?

Microsoft бълват нови модели Lumia на поразия, след успешния 535 и по-малкия му брат Lumia 435 става все по-трудно да се следи всичко, което пускат на пазара.
От скоро е факт Lumia 532, която е малко по-голяма Lumia 435 с почти идентични характеристики и съвсем малки разлики.

снимка: GSMArena

Модела се предлага с една и две сим карти и е на стартова цена около 180 лв.
Телефона не предлага нищо по-различно, основните предимства са, че заводски идва с Denim ъпдейта на Windows 8.1, който носи нови подобрения по операционната система и спомага за добрата работа.

Характеристиките на Lumia телефоните, както знаем не е необходимо да са много високи, тъй като Windows е добре оптимизиран и устройства със слаб хардуер също работят добре.
На бенчмарк тестовете Lumia 532 се представя на равно с друг модел от близкото минало Lumia 630, а както знаем, тя беше пазарен хит доста дълго време и работеше изключително добре.

снимка: Microsoft

В крайна сметка ако се чудите и Lumia 535 ви идва по-скъпа, а 435 малка, Microsoft Lumia 532 е перфектното решение за вас. Стига разбира се да не държите на мощен хардуер и добра камера. Lumia 532 е страхотно предложение и за малките потребители.
Ако вече сте собственик на модела и желаете да го защитите, CaseBG ви предлагаме да разгледате нашия каталог с аксесоари и калъфи за Microsoft Lumia 532

Предлагаме ви да разгледате телефона по-обстойно в това видео ревю


Няма коментари:

Публикуване на коментар