сряда, 30 март 2016 г.

LG K10 голям телефон на ниска цена.

LG са едни от владетелите при средния клас устройства, качеството и характеристиките, които предлагат за цената си, трудно могат да бъдат постигнати от конкурентните компании.
Новата серия в ниския и среден клас на LG започва с буквата K. Представителя на тази серия, който ще разгледаме днес се предлага от началото на тази година, но не можем да кажем, че е много популярен. Какво предлага LG K10 и има ли добро бъдеще новата серия на корейците?

снимка: LG

LG K10 характеристики:


Дисплей: 5.2 инча IPS дисплей с разделителна способност 1280 x 720 пиксела

Оперативна памет: 1.5 GB

Хранилище: 16 GB памет

Процесор: Qualcomm Snapdragon 410 - 4 ядрен с честота 1.2 Ghz

Основна камера: 13 MP с бленда f2.2 и Led светкавица

Предна камера: 5 MP

Батерия: 2300 mAh



LG K10 разполага със слот за карта памет, Gorilla Glass 3 защита на дисплея, FM радио и се предлага в едносимов и двусимов вариант. 
Корпуса на телефона е взаимстван от върховите модели в гамата на LG. Основния бутон, както и бутоните за усилване и намаляване на звука се намират на гърба на устройството. Въпреки, че го няма това премиум усещане, телефона се усеща добре в ръката и е изработен от качествена пластмаса. Батерията на устройството е сменяема, нещо което LG не искат да изоставят, дори в най-новите си модели, както други производители. Дисплея не е HD, но за да се достигне такава добра цена, се изискват жертви, все пак 720p не и никак малко и изображенията изглеждат остри.
Фабрично телефона пристига с версия на Android 5.1 но предполагаме, че ще бъде ъпдейтнат скоро. 

снимка: TechRadar

За кого е предназначен LG K10? За всички, които искат добре работещо устройство, с прилична камера и голям дисплей, но не желаят да хвърлят една торба с пари за нов телефон.
LG K10 се предлага в три цвята: Индиго, Бял и Златен. На свободна продажба, цената е около 320 лв. което е доста примамливо имайки предвид какво предлага смартфона. Ние от CaseBG ще ви предложим да разгледате нашия каталог с подбрани аксесоари за LG K10


Няма коментари:

Публикуване на коментар