петък, 11 март 2016 г.

Съвети при избор на калъфи и аксесоари за Samsung Galaxy S7 и S7 Edge

Както обещахме, започваме тази статия за да помогнем на всички, които се двоумят, как най-добре да защитят своя Galaxy S7. Телефона е достатъчно скъп и крехко изработен, че според нас употребата на калъф, кейс, протектор или каквато и да е друга защита е задължителна.
Както винаги в нашия каталог отново присъстват, подбрани аксесоари от така наречените алтернативни производители, които са се доказали с качество и конкурентни цени. Не ни разбирайте погрешно, нямаме нищо против лидерите в бранша, като: Krusell, Spigen, Caselogic и тн. дори продаваме някои от тях, но на фона на високите цени, качеството не е кой знае колко по-добро от това на продуктите, които ние сме подбрали. Всички описани продукти можете да откриете в нашия каталог с аксесоари за Samsung Galaxy S7 Edge , както и в специализирания раздел с калъфи за Samsung Galaxy S7 . Аксесоарите ще бъдат налични на 15.03 (вторник)


Първите продукти, които ще погледнем, са и едни от най-търсените. И ние като потребители, основно се радваме на дизайна на нашите устройства. Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge, без да се лъжем са едни от най-красивите смартфони на пазара и е напълно нормално всеки притежател да не желае да го загрозява с калъфи, но и все пак да иска да го запази като нов.
Нашите предложения от този тип са съчетание от напълна прозрачност и изключително тънък профил:


  • Ултра тънкия силиконов кейс се радва на голяма популярност, той е тънък едва 0.3 мм. прозрачен е на 100% и разполага с вътрешно оребряване, благодарение на, което не се получават въздушни петна. (онези дразнещите, които изглеждат сякаш е влезнала вода между телефона и кейса.) Бутоните са закрити, но въпреки това няма затруднение при натиск. Кейса е изработен толкова плътно, че когато е поставен на телефона едва се забелязва. Основното от, което защитава обаче са драскотините, този кейс за съжаление няма да ви спаси при едно евентуално изтърване. Все пак тук идеята е телефона да остане в такъв вид, в какъвто сте го закупили или иначе казано - красотата изисква жертви.

  • Следващия любимец на публиката е отново ултра тънък на прославилата се марка Baseus, този вариант е малко по-дебел от предния 0,5 мм., но това няма как да се усети практически, плюсовете тук са по-качествения силикон, който се води imported from Japan (да китайците освен да изнасят явно и внасят продукция) Предимството е, че този гръб е по-издръжлив на износване и пожълтяване, сиреч ще можете да го ползвате по-дълго време преди да стане за подмяна. Както при този така и при предходния варинт, тези кейсове предпазват предимно от надраскване и не държат на по-сериозни удари. 




  • Предлагаме и тънък пластмасов гръб, за тези които не си падат по силикона. Недостатъка при пластмасовите гръбчета е, че горната и долна странична лайсна на телефона остава открита. Просто ако е захванат от всички страни, телефона няма да може да влезе в самото гръбче, при S7 Edge захващането става само в четирите края. Този артикул е наш любимец, защото като бъде поставен седи някак по-естествено и става буквално част от телефона, при някои модели телефони обаче, се получава въздушния мехур, който вече споменахме, при S6 и S6 Edge, нямаше проблем, но за момента още не сме тествали, как стои кейса върху новите модели. Въпреки всичко го препоръчваме с две ръце! Предимствата тук са, че твърдия гръб се износва много по-бавно от силиконовия, няма да пожълтее, но за сметка на това се драска, ако оставяте телефона често на грапави повърхности.


  • Поликарбонатен кейс за Samsung Galaxy S7 Edge това е едно решение, което за момента е само за Edge варианта. Този кейс е дело на TOTU Design, една бързо набираща сила компания, която залага на качествените материали и добрата инженерна мисъл. Варианта има предимствата и на твърдия и на силиконовия гръб. Тънък е, прозрачен е, гърба е изработен от поликарбонатна сплав, а рамката която обхваща телефона е силиконова. Това означава, че всички странични лайсни са защитени, износва се трудно, разполага с Air cushion технология, което са малки джобчета въздух, които остават в четирите ръба и защитават при силен удар в някои от тях. Производителя дори е помислил и за малки крачета на гърба на кейса, които помагат да няма контакт с повърхности, за да не се драска. Безспорно от всички варианти прозрачни гръбчета, този е най-добър, но е и на най-висока цена.





Следващите продукти, които ще предложим са от тежка категория и са за тези, които искат да направят всичко възможно да спасят телефона си при евентуален сблъсък със земята. Разбира се двата телефона са още значително нови и за момента ще представим два варианта, от които и ние и нашите клиенти са изключително доволни, разбира се с времето, ще получаваме и още продукти от този тип и ще направим всичко възможно тази статия да бъде актуална.

  • Първият калъф с висока степен на защита е малко грубоват, но наистина пази. Изработен е от две части, силиконово гнездо от плътен силикон и поликарбонатна рамка, която се закача за него. Кейса одебелява телефона, но не значително (виждали сме много по-груби варианти) Разполага с вградена стойка, с която можете спокойно да поставите телефона в хоризонтално положение и да се наслаждавате на видео и клипове. Този калъф се препоръчва за всички, които работят в неблагоприятна среда и има голям риск от изтърване на смартфона. Релефната текстура на гърба е с много добро сцепление и за да се изтърве телефона с този кейс, ще трябва първо да си измиете ръцете във фритюрника :) . Разполагаме с модела и за двата смартфона Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge.



  • Удароустойчив калъф за Samsung Galaxy S7 както и за Edge варианта, е малко по-изискания вариант на вече описания му колега. Изработката е практически същата, като тук тя е една идея по-добра, определено този кейс не одебелява значително телефона и е добро съчетание към цялостната му визия и концепция. В същото време, можете да се чувствате защитени, макар и да няма толкова солиден grip, този кейс е по-добре изработения и по-добре стоящия на телефона. Според нашето скромно мнение разбира се. Който и от двата варианта да изберете със сигурност телефона Ви ще се размине със сериозни наранявания при евентуално изтърване.




Ако сте харесали нещата, които описахме до тук можете да ги разгледате в нашия онлайн магазин, както и много други модели и цветове. Следващия път ще продължим тази статия с различните видове кожени калъфи, тефтери, протектори и разбира се оригиналните предложения на Samsung, като Led и Clear View Cover калъфите.

До скоро...

5 коментара:

  1. От къде мога да си закупя TOTU Design за Galaxy S7

    ОтговорИзтриване
  2. В момента го предлагаме само за S7 Edge, но в най-скоро време ще го заредим и за S7. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте, вече имаме Totu Design в наличност http://casebg.net/samsung-galaxy-s7/5998--totu-supreme-samsung-galaxy-s7-g930.html

    ОтговорИзтриване
  4. Колсо струва кейса който е в златисто за samsung s7

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, тук можете да го погледнете :)
    http://casebg.net/aksesoari-samsung/5747--samsung-galaxy-s7-hybrid-case.html

    ОтговорИзтриване