сряда, 1 юли 2015 г.

Първи впечатления от новия LG G4

Мнозина подценяват възможностите на телефоните, които са дело на корейската компания LG.
 През последните две години обаче, те дръпнаха изключително много и съвсем спокойно, без никакви угризения можем да кажем, че се доближиха до водещите играчи на пазара в лицето на Samsung, Apple, HTC и Sony. Ако не вярвате, то вижте последният флагман на компанията – LG G4.
снимка: Cnet

На официалната му премиера видяхме едно невероятно устройство, което в никакъв случай няма да е преувеличено, ако кажем, че превъзхожда своите конкуренти по редица параграфи. Най-силното му оръжие е камерата. Тя е 16 мегапиксела, но не това е забележителното в нея. LG G4 е един от малкото смартфони, които могат да се похвалят с лазерен автофокус, двойна ЛЕД светкавица и оптична стабилизация. Плюс блендата LASER cam f1.8, която е присъща за професионалните и полупрофесионални фотоапарати, то шансовете на конкуренцията да създадат нещо по-добро от това значително намаляват. Предната му камера е 8 мегапиксела, които би трябвало да задоволят дори най-претенциозните „селфи маниаци”. Именно за тях е предназначена и функцията Gesture Interval Shot, която прави по 4 кадъра през 2 секунди, което ще ви позволи да изберете най-доброто selfie. И ако това не ви е достатъчно, LG G4 може да заснема 4K видеоклипове!

                                                                     снимка: Stuff

LG са пренесли страхотният 2К дисплей от G3 в новият флагман. Разбира се със значителни подобрения. Размерите и резолюцията са си същите, но с IPS Quantum дисплей, който ще ви предложи многократно по-добра възпроизводителност и цветове. Корейците са се постарали да вкарат и мощен хардуер. Оперативната памет на смартфонът е 3GB RAM, а 32-та гигабайта памет са най-малкото, с което може да се похвали, тъй като има възможност за вграждане на карта с памет до 128 GB! Разработчиците твърдят, че батерията е една от най-издръжливите и с едно зареждане ще изкара цял ден в постоянен режим на използване!


Не трябва да подминаваме и „революционният” външен вид на телефона. Най-скъпите варианти на LG G4 ще се предлагат със специален капак изработен от истинска кожа в различни цветове!
Въпреки кожените капаци, от CaseBG горещо препоръчваме да си изберете и калъфи за LG G4 от нашия каталог. Те са с гарантирано качество, добра цена и ще защитят телефона Ви още по-добре.

Ревю на LG G4 можете да поглете и от канала на андроид ауторити в youtube.



Няма коментари:

Публикуване на коментар