понеделник, 29 юни 2015 г.

LG Spirit срещу LG Leon


Двата модела на LG са изключително близки във всяко едно съотношение – дизайн, качество и цена! Това малко или много обърква потребителите, които трудно взимат решение кой от двата модела да изберат. Става дума за по-евтините мобилни устройства или т.нар. „смартфони нисък клас”, на които ще обърнем внимание в днешният материал. Иначе и двете серии си имат своите флагмани, които си заслужават всеки един лев, който бихте заплатили за тях.

Когато става дума за телефони от нисък клас, водещият критерий в повечето случаи е външния вид. Тук може би предимството е на страната на LG Spirit, който предлага „иновативен извит дизайн”, който в миналото беше присъщ само за телефоните от най-висок клас. Тази технология, която се опитаха да наложат „големите играчи” в бизнеса обаче, не проработи и сега тя се приема като „най-обикновена даденост”.

снимка: GSMarena

Откъм технически характеристики LG Leon е може би с една идея по-добър в сравнение със своят „вътрешен конкурент”. Въпреки че, на пръв поглед някои модели на Spirit от този ценови клас превъзхождаш тези от серията Leon, то трябва да отбележим, че това е в много редки случаи и в почти всеки един от тях „едното е за сметка на другото”, ако може да се изразим по този начин. Например LG Leon моделът, който беше анонсиран през февруари има едва 5-мегапикселова камера, която обаче, може да заснема FULL HD видео. Освен това има доста мощна батерия. С едно зареждане би трябвало да издържите до 12 часа в режим на използване.

снимка: GSMarena


В техническо отношение разликата между двете серии телефони е доста малка и реално погледнато няма да направите „фрапантна грешка”, ако предпочетете единият за сметка на другият. Смартфоните от този ценови клас не могат да ви предложат нищо повече от стандартното – възможност за безпроблемно и сравнително бързо сърфиране в интернет чрез Wi-Fi или 3G; сравнително добро качество на снимки и видео; добър интерфейс и елегантен дизайн.
В нашия онлайн магазин можете да откриете качествени аксесоари за LG Leon и калъфи за LG Spirit на достъпни цени!

Ревю на LG Spirit

Ревю на LG Leon

Няма коментари:

Публикуване на коментар