вторник, 7 юли 2015 г.

Samsung Galaxy Xcover 3 по-здрав и по-бърз!

Корейската компания добави ново „бижу” в серията си от устойчиви смартфони. Представяме ви Galaxy Xcover 3, който може да преживее почти всякакви „екстремни премеждия” – изпускания от височина до 1,2 метра; намокряне, прах и различни удари. Е, все пак трябва да „осуетим” желанието ви за „краш тестове” и да отбележим, че все още не е създаден телефонът, който би могъл да устои на целенасочени атаки с чук, горелки, прегазване с автомобил или други подобни изпитания на издръжливостта. Със сигурност обаче, Xcover 3 ще се представи много по-добре на тези тестове от останалите модели телефони!

снимка: GSMArena

Смартфоните от серията Xcover 3 не впечатляват с технически характеристики. Новият модел на корейците идва с едва 800х480 резолюция и 4,5-инчов дисплей. Процесорът е четириядрен и работи на честота от 1,2 Ghz. Разполага с две камери – 2 мегапискелова предна камера и 5 MP основна. Ако 8 GB вградената му памет не ви е достатъчна, за да покрие колекцията ви от песни, филми, картинки, снимки, приложения и всичко останало, което смятате да използвате, то може да си закупите допълнителна карта с памет. Разработчиците твърдят, че на Xcover 3 може да му бъде сложена microSD карта до 128 гигабайта.
снимка: Nixanbal

Въпреки големите си размери, не можем да си кривим душата и да кажем на черното бяло. Определено корейците знаят как да правят красиви телефони – било то ултратънки или дебели! Samsung Galaxy Xcover 3 притежава IP67 протекция, която е издържала военният тест 810G, което означава, че може да го изпускате или демонстративно да го хвърляте, без да се притеснявате, че ще се счупи или повреди по някакъв начин! Нашият съвет обаче, е да не се доверявате прекалено много на „думите” на разработчиците и въпреки солидният му корпус да бъдете по-внимателни докато използвате устройството.

Интересен факт е, че Xcover 3 може да бъде използван дори с ръкавици! Все пак той е предназначен за хора от промишлената сфера и постоянното сваляне и слагане на работните ръкавици би създало известни неудобства. В този ред намисли трябва да отбележим, че е добавен и специален бутон Xcover Key, който с едно натискане ще ви даде достъп до най-често използваните приложения.
Щом сте попаднали тук най-вероятно имате интерес към телефона, ние можем да Ви предложим качествени аксесоари и калъфи за Samsung Galaxy Xcover 3


Видео ревю на Samsung Galaxy Xcover 3

Няма коментари:

Публикуване на коментар