четвъртък, 2 април 2015 г.

LG G Flex2 драстични подобрения в G Flex серията

LG G Flex 2 е телефонът, който върна компанията производител на чертожната дъска. Те решиха да поправят всички грешки, които бяха допуснати при оригиналния телефон от серията. Премахнаха недостатъчно добрия 720p, който спъваше така или иначе приемливото устройство. Сегашния нов телефон е оборудван с кристален Full HD екран, който е перфектен. 

Телефонът разполага и с последна серия четириядрен процесор на Qualcomm. Определено това е устройство, което може да ви накара да го поискате, а определено си струва да притежаваш нещо такова – различно е, но по хубав начин.


LG се опитаха да затвърдят позициите си на Android пазара с премиум телефони като G Pro 2, G3 и Nexus 6, истината обаче е, че резултатите не бяха кой знае колко добри, макар и задоволителни. Телефоните на компанията не притежаваха естетиката на телефон като HTC One M8 например. Едни компании като Samsung и Motorola, които предлагаха опции за персонализиране и по-добро познанство на хората с марката, не можаха да бъдат изместени. LG G Flex 2 е телефонът, който ще промени това. Компанията най-накрая има своя герой на пазара за модерни смартфони.


Очакваме всички компании да обявят своите флагмани за тази година, но определено LG няма да са тези, които ще са отново на последните места. Начинът, по който са поправили телефона и го предлагат на пазара е достатъчен, за да постигнат някакъв успех, макар и да не разбият някакви рекорди. Няма човек, който да избере този телефони да съжали, гарантираме.

Интересното в този телефон си остава възможността да бъде огъван без да се счупи, което го прави малко или много по-издръжлив в определени ситуации. Сега телефонът разполага и с идеален хардуер, който да го направи издръжлив и функционален от вътре. Какво повече му трябва на човек? LG G Flex е телефон, който е интересен, който има големи възможности, красив е и не струва чак толкова много пари. Уверете се сами.


Очакваме съвсем скоро да получим новите аксесоари за LG G Flex2 



Няма коментари:

Публикуване на коментар