четвъртък, 9 април 2015 г.

Новото попълнение в Grand серията на Samsung - Galaxy Grand Prime

Samsung Galaxy Grand Prime определено има доста амбициозно име, което много ми напомня за Optimus Prime. Ако следваме аналогията, то телефона наистина би трябвало да си струва. Той попада в средния ценови клас, като фокусът е към функционалността. Дисплеят тук не е движеща сила, но пък много добро включване виждаме от предната камера. Това е първият 64-битов телефон от серията. Опцията за две СИМ карти важи с пълни сили.



Samsung насочват този телефон към развиващите се пазари, където се търсят много телефони с големи екрани, които не са с голяма разделителна способност. В случая говорим са 5-инчов TFT екран с разделителна способност 540 на 960 пиксела. За този клас се е наложила 720p разделителна способност, но не оставяйте това да ви заблуди. Има лаптопи, които не са с такава резолюция, а екраните им не са никак лошо. Като сложим факта и, че става на въпрос за далеч по-големи дисплей, то това не трябва да ви притеснява въобще.



Предната камера разполага с много хубава леща с ъгъл на видимост от 85 градуса и резолюция от 5 мегапиксела. Тя може да заснема видео файлове с 1080p резолюция. Процесорът е 4-ядрен с ARM 64-битова архитектура. Тактовата честота на всяко едно ядро е 1,2 гигахерца.  Този телефон се предлага във версия с 1 или 2 SIM карти.


Подробно ревю на Grand Prime


Вградената памет е едва 8 гигабайта, но това лесно се поправя с карта памет. Батерията е с много добър капацитет от 2 600 mAh.

Ако сте човек, който обича много да си прави селфи снимки и, ако в галерията на телефона ви има най-много такива снимки, то този телефон е идеален за вас. Камерата, която се намира отзад също е много добра, при положение, че телефонът е от среден клас – 8 мегапиксела. 

В CaseBG ще откриете качествени аксесоари и калъфи за Samsung Galaxy Grand Prime

Няма коментари:

Публикуване на коментар