четвъртък, 16 април 2015 г.

Най-подходящите аксесоари и калъфи за новите Samsung Galaxy S6 и S6 Edge част 1

Двата флагмана на Samsung вече са факт.
Търсенето надминава очакванията дори на самия производител. Samsung очакваше по-търсения модел да бъде стандартния Galaxy S6, но везните се наклониха в полза на S6 Edge.
Телефона изглежда изключително добре, този път от Самсунг разбиха всички очаквания и създадоха два наистина невероятни телефона.
Хардуера е на ниво, както винаги, но визията и изработката този път, доказват, че производителя е обърнал внимание, на желанията, на заклетите фенове, на Galaxy S серията.

Сега ще разгледаме калъфи за Samsung Galaxy S6 и аксесоари за Galaxy S6 Edge. Естествено ще наблегнем на това да запазим дизайна и вида на телефона непокътнати, никой не желае да загрози това невероятно произведение на Samsung.

Започваме с оригиналния калъф Clear View Cover за Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge

снимка: Samsung


Samsung този път загърбиха остарелия вече S-View Cover, след като бяха пионери с активния калъф използван при S4 и S5 сериите, бързо бяха задминати от иновативния Dot View на HTC и многофункционалния Quick Circle на LG.
Clear View Cover е новото творение на Корейския гигант. Калъфа е изработен от висококачествена пластмаса с огледално покритие, което реално можете да ползвате и като огледало (ще се хареса на дамите)
Поставянето тук, вече е различно от S-View калъфите, поради простата причина, че новите Galaxy S6 и S6 Edge, вече нямат сменяем заден капак.
Clear View се закрепва посредством гнездо, което обхваща гърба на телефона и го държи здраво. Освен дизайна на калъфа, другото нещо, което си заслужава разбира се е неговата функционалност.
Когато бъде активиран дисплея, изпод огледалния капак засияват всички онези малки детайли, които правят този калъф наистина незаменим помощник.
Входящи повиквания, час, дата, мейли, аларма, прогноза за времето и още много други и всичко това при затворен калъф.
Прилагама клип от youtube, с който можете да добиете представа, как точно изглежа този прекрасен аксесоар и как стои на телефона.


Все пак всяко предимство си има и недостатъци, едва ли Clear View Cover-а ще изържи при по сериозен удар или изтърване.

Останалите два оригинални флипа, които самсунг предлагат са отново S-View и Flip Wallet
калъфите, но този път има и серия предназначена за младежката аудитория. Досега S-View и Wallet-a се изработваха от пластмаса, която имитираше кожа, но ограничаваше калъфите до аудитория с по-големи изисквания, все пак не всеки си пада по луксозни кожени флипове.
Новия калъф Flip Wallet и S-View Cover са изработени от плат, тази текстура придава много по-свеж и младежки вид на иначе претенциозните кожени флипове.

UPDATE:

Тази седмица се сдобихме с нови предложения за Вашите Samsung Galaxy S6 и S6 Edge.
Кейсове и калъфи с максимална степен на защита на световноизвестни марки - USAMS, ROCK и Luphie

Кейсовете на Luphie безспорно са нашия фаворит.
Изключително добрата изработка и качествените материали използвани за създаването на този страхотен калъф се забелязват от километри.
Luphie Hybrid е съставен от две части - метална рамка и поликарбонатен гръб. Здрав и удароустойчив и в същото време изключително лек и тънък.
Поставянето е малко по-трудно сравнено с други кейсове от този тип, гръбчето трябва да се раздели от бъмпера и първо се поставя телефона в рамката, което гърба се закача посредством малка щипчица. Luphie освен надежден е и страхотен на визия, предлагаме го в 3 страхотни цвята - бял, черен и златен.
Забравихме да споменем, че калъфа е изцяло проектиран от Германски инженери и въпреки, че е изработен в Китай, качеството е на световно ниво.

Следващите гръбчета от серията максимална защита са тези на USAMS.
Отново са хибридни, но тук вместо алуминий е използван, плътен TPU силикон в комбинация с поликарбонатен гръб. USAMS Yoga е масивен гръб, който поема ударите и благодарение на своята анти-шок функция ги разпръсква по цялата си повърхност. Това е перфектния кейс за всеки, който обича да изтърва телефона си. USAMS Yoga e противоударен калъф за Samsung Galaxy S6 Edge


Последния вариант са гръбчетата на ROCK и G-Case съответно за S6 Edge и S6.
И двете гръбчета са ултра тънки и прозрачни със страхотен златен кант.
Елегантния им вид заблуждава, здравината при тях е постигната, чрез специален електролитен процес, който е заздравил допълнително поликарбоната. Тези гръбчета са изключително издръжливи на удари и надраскване. А и на допир са също толкова страхотни.



Който и вариант да изберете, можете да сте сигурни, че телефона Ви е добре защитен и изглежда страхотно.

следва продължение....

Следващата част от нашето ревю на аксесоарите за Galaxy S6 и S6 Edge - ЧАСТ 2
в част две наблягаме на алтернативните методи за защита, а не това, което предлага Samsung.

Няма коментари:

Публикуване на коментар