понеделник, 6 април 2015 г.

Galaxy S6 Edge новото бижу с извит дисплей от Samsung

Samsung Galaxy S6 Edge е един от най-големите телефони през тази година и първият с двойно заоблен екран. Хваща окото и ви кара да се влюбите в него от пръв поглед. Samsung най-накрая започнаха да правят телефони, които хем имат най-добрия хардуер, хем изглеждат адски добре.



Той е продължението на Galaxy Note Edge, който имаше единично заоблен дисплей от едната страна. S6 Edge беше много обсъждан и като цяло беше много очакван. Той е в следствие на нормалната еволюция на технологията.

Пристига заедно със Samsung Galaxy 6. Двата телефона разполагат с доста идентични характеристики. Galaxy S6 Edge е една идея по дебел и е 7 милиметра, вместо 6,8-те на своето братче. По-лек е с 6 грама и има леко по-голяма батерия.



Под капака на този красавец има процесор собствено производство с 8 ядра. Той е поддържан от цели 3 гигбайта оперативна памет. Четири от ядрата работят на 2,1 гигахерца, за да може да играете и най-изискващите игри. Другите четири ядра са с честота от 1,5 гигахерца, за да се справяте с нормалните си задачи, без да хабите излишен заряд на батерията.

Всичката тази мощ и много добре оптимизираната версия на интерфейса ще ви дадат достатъчно спокойствие в работата ви. Едва ли скоро ще се появи приложение или игра, която да може да затрудни този телефон.




Ако трябва да характеризираме с няколко изречения Galaxy S6 Edge на Samsung, то определено си струва да извадите ощя някой лев и да го предпочетете пред S6. Телефонът е с много интересен екран и определено ще се конкурира много добре с устройствата на Apple. 

Galaxy S6 Edge вече е с официална премиера и в България, можете да защитите този прекрасен телефон с качествени калъфи за Samsung Galaxy S6 Edge от CaseBG

Няма коментари:

Публикуване на коментар