петък, 6 март 2015 г.

Дългоочаквания Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 е телефонът, който очакваме на пазара до 1-2 месеца. Какво ново можем да очакваме от този телефон? Истината е, че това е една нова крачка в развитието на компанията, защото всички знаем, че по този начин не може да се продължава. Трябва да оставят пластамсовите телефони, предварително инсталираните безполезни приложения и прочие.
Последната информация, че телефонът ще разполага само с две предварително инсталирани приложения, което си е голям напредък. Подобен ход правят всички производители на електроника.

Чакането за телефона е пред своя край, най-вероятно до дни той ще е официално представен и ще разполагаме с пълна информация за устройството. Друг голям слух е, че заедно с този телефон ще бъде пуснат и телефонът Galaxy S6 Edge, който ще разполага с извита част на дисплея. Вече видяхме такъва врант на телефона Galaxy Note 4.

Определено Samsung Galaxy S6 ще е флагманът на корейците за тази година, няма спор за това. Очакваме глобалната продажба да се случи през края на март, началото на Април. За това съдим от факта, че Samsung са наредили на своите служители да не отсъстват от работа между 22 и 30 март, което говори за нещо голямо, което ще се случи съвсем скоро, точно в този период. Подобно на другите телефони от тази серия, очакваме висока цена, все пак говорим за телефон от висок клас.

По отношение на изработката на телефона, очакваме изхвърляне на пластмасата от корпуса. Страните на телефона се очаква да са от метал, а на гърба те ще са акомпанирани от стилно стъкло. Ако всичко това е вярно, то това ще е най-премиум телефона на Samsung.

По отношение на хардуера, с този телефон ще се случи стандартния преход нагоре. Телефонът най-вероятно ще е с процесор с 64-битова архитектура. Оперативната памет ще е около 4 гигабайта. Вътрешната памет ще е в няколко варианта по избор на клиента. Очакваме по-добра камера, QHD екран и прочие. 

Съвсем скоро ще попълним  каталога си с качествени аксесоари за Samsung Galaxy S6

Няма коментари:

Публикуване на коментар