вторник, 24 февруари 2015 г.

Новото попълнение в редиците на HTC Desire 620

HTC Desire 620 е един от телефоните, за който се заговори доста детайлно, преди да бъде официално представен. Предварително стана ясно, че ще е доста успешен ъпгрейд на HTC Desire 610.

Можем да кажем, че този телефон спада към средния клас като спецификации и като цена. Размерът на екрана е 5 инча, което си е почти фаблетно, а разделителната способност е 720 на 1280 пиксела. Процесорът не е от най-силните, но пък за сметка на това не консумира много енергия. Това е Snapdragon 410 чипсет с четири ядра и тактова честота от 1,2 GHz. Телефонът е оборудван с 1 GB RAM памет. 

Интересното при него са двете камери. Задната камера е 8 мегапиксела и като цяло не е кой знае какво. Предната камера обаче е 5 мегапиксела и определено е перфектна за селфита. Батерията е с капацитет от 2100 mAh. Телефонът поддържа 4G LTE мрежи. Вътрешната памет е 8 гигабайта, което не е много, но разполагате с възможност да разширите паметта посредством microSD карта с памет.


По подразбиране телефонът пристига с Android 4.4 KitKat, което малко или много е доста странен подход от страна на HTC при наличието на Lollipop.
По отношение на дизайна, този телефон определен разполага с външен вид изцяло в духа на Desire серията. Изработен е от пластмаса, като оцветяването е в цветова схема подобна на Desire 820 и Desire Eye. Има няколко възможни цветови избора.



Определено този телефон поправя недостатъците на HTC Desire 610! Предната камера е доста по-добра, размерът на екрана и неговата резолюция са това, което търсихме в предшественика му. Това са недостатъците, които ни спираха да оценим предишния телефон високо. При HTC Desire 620 обаче, нещата са доста по-добре и този телефон определено може да грабне потребителска маса.


Предполагаме, че този телефон ще се хареса най-вече на по-младите потребители, които ще оценят хубавата предна камера – определено ще си правят супер селфита! 

Собствениците на този страхотен смартфон, може да помислят за неговата защита с аксесоари и калъфи за HTC Desire 620

Няма коментари:

Публикуване на коментар