петък, 20 февруари 2015 г.

Galaxy Pocket 2 - за малки и за големи

Samsung Galaxy Pocket 2 G110 е един от телефоните, които хората обсъждат все повече напоследък. Определено, ако си търсите ново устройство, трябва да премислите този избор. Какво може да ви накара да го харесате? В ценовия клас и характеристиките си, той много добре се конкурира с останалите модели. По-добър е от мнозинството.
Определено покупката на телефон, който да издържи възможно най-много време е важна за хората, които не обичат да харчат пари постоянно. Пазарът става все по-конкурентен, производителите се опитват да ухажват потребителите всячески. Опитват се да предложат възможно най-високо качество и функционалност за възможно най-малко пари.

Трябва да започнем с това, че не е нужно да харчите луди пари за надежден смартфон. Това е един телефон, който ще ви очарова без да изпразва джобовете ви. Този телефон е за хората, които не обичат обемни „тухли“ в джоба си. Дисплеят му е 3,3-инчов.  Резолюцията е само 240 на 320 пиксела, но нека не забравяме цената и размера на екрана.
Телефонът пристига с  Android KitKat и 512 мегабайта оперативна памет, които биха били достатъчни за по-леки игри и всякакви приложения за ежедневна работа. Процесорът е Cortex A7 с работна честота от 1 гигахерц. Главната камера е с резолюция от 2 мегапиксела. Може да заснема видео с резолюция 240p при 15 кадъра в секунда. Батерията е с капацитет от 1200 mAh и издържа почти денонощие докато слушате музика, което не е никак малко.
Това е перфектният телефон за хората, които не търсят излишна функционалност, ненужно високи характеристики, които да им служат главно като числа и статистика. Перфектен първи телефон за дете или пък за по-възрастните хора, които имат проблеми със сложните смартфони. Samsung Galaxy Pocket 2 G110 е правилният избор във всеки подобен случай.

Това е и телефонът, който ви трябва, ако сте човек, който изпуска често притежанията си. Определено няма да загубите много, ако го счупите. Ако го комбинирате с някой от нашите калъфчета и скрийн протектори за смартфон, това няма как да се случи и ще разполагате с един железен телефон. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар