четвъртък, 12 февруари 2015 г.

Samsung Galaxy Note Edge и извитите OLED екрани

Samsung Galaxy Note Edge е един от телефоните, който ни накара да се разтъркаме очите си. Това е една нова еволюционна стъпка напред за смартфоните и вероятно подсказва към какво ще се променят те. Корпусът на телефон е закръглен, като екранът продължава по дясната част на телефона и се извисява отстрани. Това може да е подсказка какво ще видим при Samsung Galaxy S6.

Разбира се иновативния дисплей и странния дизайн не са единственото, което телефонът може да предложи. Като цяло Note Edge е доста обещаващо устройство. Разполага с огромен 5,7-инчов екран с разделителна способност от 1440 на 2560 пиксела. Дори да изолираме страничната част на екрана, то той пак ще е достатъчно качествен и привлекателен за нас. Технологията на изработка е Super AMOLED, което отново качва Samsung на върха по отношение на качеството на картината при смартфоните.

Определено има много добра камера, но не е само това. Освен стандартните функции, които са надградени, виждаме огромно подобрение и при писалката S Pen. Тя показва признаци на живот и за обикновения човек. Функционалностите и вече са полезни на всички, не само на бизнес ориентираните потребители, които имат нужда от магическа пръчица.
Производителността на телефона е наистина доста голяма. Пъргавият Snapdragon 805 чипсет или 8-ядреният Ексинос вариант, който е дело на Samsung, гарантират че телефонът може да премине през всяко едно хардуерно предизвикателство.



Samsung Galaxy Note Edge е смартфон фаблет в типичен за корейците стил. Те дадоха начало на това течение в света на мобилните технологии, но определено сега имат много голяма конкуренция в лицето на новия Apple iPhone 6 Plus. Новият телефон от серията Google Nexus – 6 също е голяма конкуренция, макар и да не е много евтин. Как ще се позиционира новият фаблет на Samsung, предстои да разберем, но определено е адски красив и заслужава специално внимание.
От CaseBG можем да помогне със защита и аксесоари за Вашия Samsung Galaxy Note Edge


Няма коментари:

Публикуване на коментар