понеделник, 26 януари 2015 г.

iPhone 6 Plus първи стъпки в тежка категория

Ако искате да притежавате голям телефон, който да е функционален и в същото време да изглежда много красиво и стилно, то това определено е iPhone 6 Plus.
Едва ли има някой, който да отрече, че това е фаблетът с най-красив външен вид. Това не е телефон за феновете на Android, които просто се задоволяват с цифрите като статистика и мерило за производителност, това е класата на Apple!


Няма значение дали сте фен на Apple или не, определено 5,5-инчов iPhone би ви накарал да изтръпнете. Това е нещо доста неочаквано като ход на компанията от Купертино, но и определено пък се е получило доста добре.



Компанията се опитва да привлече една недокосната до сега потребителска група. Това са потребители на смартфони, които искат да работят на телефон с по-голям екран, който да е и доста пъргав като характеристики. Определено има доста хора, които имат за свой девиз 
„По-голямото е по-добре!“. Този телефон е именно за тях!



По отношение на характеристиките и на дизайна си iPhone 6 Plus не се различава много от своя събрат iPhone 6. Единствената очевидна разлика е техният размер.

Истината е, че по-големият телефон разполага с няколко уникални функционалности, които могат да привлекат вниманието ни. Това е първият телефон на Apple, който разполага с full HD екран. По-големият му корпус побира батерия с по-голям капацитет, което е идеално.

Процесорът на телефона е A8 с 64-битова архитектура и 1 гигабайт оперативна памет. Разполага с M8 копроцесор и задна камера с 8 мегапискела разделителна способност. Тя е същата като при iPhone 6, но разполага с оптична стабилизация на изображението, докато 4,7-инчовият iPhone 6 разполага с електронна стабилизация на изображението.




Телефонът както винаги е наличен в няколко различни варианта по отношение на свободното място за съхранение на данни. Разполагаме със стандартната малка версия от 16 гигабайта. Apple са зарязали 32 гигабайта място като вариант и за двата си телефона, като директно скачат на 64. Интересното обаче е, че имаме и по-голям модел със 128 GB място за съхранение.

Аксесоари за iPhone 6 Plus на страхотни цени в CaseBG.



Няма коментари:

Публикуване на коментар