вторник, 17 март 2015 г.

Новия флагман на HTC One M9

HTC ONE M8 беше един от най-любимите ни телефони. Определено той влезе в топ 5 за миналата година, като много малко неща го отделиха от първото място за нас. За някои хора обаче, той беше най-доброто и едва ли има много аргументи против това. Имаше хора, които се влюбиха в него заради красивия дизайн, качествената изработка и перфектния екран. По-взискателните обаче не го харесаха заради прехвалената UltraPixel камера, която се изложи.



HTC One M9 е телефонът, с който HTC ще се опита да поправи своите грешки и да се възкачи на трона при мобилните телефони. Новият модел на компанията е оборудван с идеална 20-мегапикселова камера. Дизайнът е леко надграден, без да се губи това, което харесвахме. Това е един от телефоните на 2015, може би дори ще е най-добрият.
Може би искате да знаете и какво стои под капака на красивия One M9? Като цяло промяната там не е много голяма, но няма и нужда от такава. Snapdragon 810 процесора и 3-те гигабайта оперативна памет са напълно достатъчни, за да се справите с всяка една игра и, за да гледате видео в огромна разделителна способност.



Екранът е все толкова красив. Размерът му отново е 5 инча, а разделителната способност е Full-HD. Повечето от феновете на M8 биха се съгласили, че екранът е перфектен и няма нужда от повече пискели, които само ще отнемат от живота на батерията. Ние бихме се съгласили с това, определено!


По отношение на това, което HTC са надградили върху Android, можем да кажем, че отново ни изненадват. Техния интерфейс винаги ни е харесвал, защото вкарва възможността лесно да персонализираме външния вид на телефона. 
Телефона се очаква съвсем скоро на българския пазар, както и ние от CaseBG очакваме качествени аксесоари и калъфи за HTC One M9

Няма коментари:

Публикуване на коментар