събота, 14 март 2015 г.

HTC Desire 320 - новия Desire в редиците на HTC

HTC Desire 320 е един много симпатичен смартфон за хора с по-малък бюджет, които все пак искат да се докоснат до предимствата на Android. Телефонът е нов, бе обявен на CES 2015. Определено този телефон няма да е конкуренция на големите флагмани, но въпреки това прави няколко крачки напред от миналогодишните характеристики на HTC Desire 310.



Вътрешната памет вече е двойно повече – 8 гигабайта, което не е никак малко предвид цената на телефона. Вече може да инсталирате по-големи игри и приложения на своя Desire 320, да слушате повече музика, защо не и да гледате някой филм. Телефонът разполага с 1 гигабайт оперативна памет, което е идеално за гладка работа с телефона, като не трябва да очаквате чудеса.

Телефонът е насоче повече към бизнес средата, не е най-подходящият за забавления. Дисплеят на телефона не е кой знае какво. Размерът му е 4,5 инча, а разделителната способност е 854 на 480 пиксела. Задната камера не е никак лоша – 5 мегапиксела. За предната камера обаче не можем да кажем кой знае какво. Тя е VGA и няма да направи перфектното селфи. Целевата група на тази телефон няма и да има нужда от него, обаче.
Използва се съшият процесор на MediaTek, който видяхме и през изминалата година. 



Определено подобренията в телефона не са никак малко и той все още е подходящ за употреба – имейли, музика, малко игри и Интернет. Нищо по-специално, но в случая не е и нужно!
Телефонът е оборудван с Android версия 4.4, като тя е променена от познатия ни HTC Sense интерфейс. Телефонът е наличен в два цвята – бял и сив. Очакваме да видим телефона и в нашата страна на много ниска цена, дори и без обвързване с договор. Определено ще следим развитието на HTC Desire 320. Той е евтин, функционален, приятен на външен вид, не прекален голям. Кой не иска такъв телефон?
Ако вече сте се сдобили с това прекрасно устройство можете да видите подбрани аксесоари и калъфи за HTC Desire 320


Няма коментари:

Публикуване на коментар