вторник, 9 юли 2019 г.

Nokia 9 PureView с нов ъпдейт на камерата.

Жалко е, че американските оператори все още не предлагат един от най-добрите телефони на HMD Mobile, но конкуренцията на тамошния пазар е доста ожесточена. 
Освен Apple и Samsung, има и няколко още няколко компании, които успяват да пробият в САЩ с техните водещи смартфони.



Въпреки че Nokia 9 PureView не се предлага от американски оператори в момента, всеки може да си купи смартфона от многото търговци на дребно в страната само срещу 650 долара. 
Ако вече притежавате Nokia 9 PureView, тогава ще се радвате да знаете, че HMD пуснаха нова актуализация, която значително ще подобри производителността на камерата.

Според доклад на NPU новите промени идват с кръпката за сигурност от юли, която включва и нов режим на Live Bokeh. Благодарение на тази нова функция, собствениците на Nokia 9 PureView ще могат да регулират фокуса преди и след снимане.

Следващата важна промяна, включена в актуализацията, е по-бърза обработка на изображенията, което означава, че ще можете да правите снимки значително по-бързо от преди. Това е една от тези функции, за която не знаете колко е полезна, докато не я получите.

И накрая, но не на последно място, актуализацията носи подобрения на сензора за пръстови отпечатъци, за да го направи по-бърз. Ъпдейт файла е с размер 280MB и в момента се разпространява в повечето европейски държави, но най-вероятно скоро ще се появи и отвъд океана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар