сряда, 31 юли 2019 г.

Xiaomi Mi A3 / CC9e пристига съвсем скоро

A-серията на Xiaomi се сдоби с нов представител, Андроид обществото приветства новия Xiaomi Mi A3.
Смартфонът предлага редица ъпгрейди спрямо миналогодишния Mi A2, но и няколко разочарования.



Mi A3 се захранва от процесора Snapdragon 665, базиран на по-ефективния 11 nm производствен процес, но също така той е и по-бавен процесор от Snapdragon 660 при Mi A2.

Дисплеят е почти еднакъв според спецификациите с размер - 6.01 "срещу 5.99", получавате по-малки рамки, но по-голямото съотношение на екрана означава, че получавате по-малко повърхност при един и същ диагонал и когато добавите прореза и пространството около него, използваемата площ на екрана става много по-малка, отколкото е при Mi A2.

Смартфона получава ъпгрейд на дисплея със Super AMOLED панел за разлика от LCD екраните, използвани в предишните поколения, но също така и разделителната способност спада до 720p.
Поне новата технология позволява на производителя да постави сензора за пръстови отпечатъци вграден в екрана, а не отзад.



Камерата е мястото, където е постигнат най-значимият напредък. Тройната конфигурация използва популярния 48MP сензор с Quad-Bayer филтър и бленда f  1.8 като основен модул, заедно с 8MP ултра широка камера и 2MP сензор за дълбочина.

Телефонът се захранва от солидна батерия от 4.030 mAh, което е добре дошло в сравнение с миналогодишната с 3000 mAh единица и все още поддържа Quick Charge 3 с капацитет 18W.

Дизайа на Xiaomi Mi A3 / CC9e е огромна стъпка напред от предшественика си със стъклена конструкция и алуминиева странична рамка.
Освен това гърбът е защитен с Gorilla Glass 5.

Естествено, телефонът се предлага с най-новата инсталирана версия на Android 9.0 Pie и е част от програмата Android One за достъп до бързи актуализации през следващите две години.

За сега това са основните детайли около новата слушалка. Тепърва предстои да направим осново ревю.
Следете ни за да разберете дали Mi A3 наистина е голям ъпгрейд спрямо Mi A2 и дали си струва покачването на цената.

Телефона тепърва започва да се появява на европейския пазар, като цената на която се предлага е около 210 евро.
Ако имате намерение да се сдобиете с въпросното устройство, можете да разгледате нашите аксесоари и калъфи за Xiaomi Mi A3 / CC9e - тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар