сряда, 29 май 2019 г.

Вероятно разпределение на камерата на Note 10

Samsung е обичат да разполагат централно основната камера при водещите си Galaxy S и Note серии през последните няколко години, но компанията може би иска да промени нещата с предстоящия Galaxy Note 10.

Тъй като броят на камерите и сензорите на гърба се увеличава, става все по-трудно да се поставят всички от тях по този начин.
Решението на Samsung за този проблем може да изглежда по следния начин:Този рендър е създаден на базата на изтекла схема на задната камера на Note 10.
Докато позициите на камерите са показани на това изображение като в скицата, формата на острова, както и позиционирането на светкавицата са само предположения, тъй като няма информация за тях на самата схема.

Така че светкавицата може да се окаже под сензора за дълбочина.
Освен това, Samsung може да слее големия остров с малкия и да не оставя разстояние между тях.

Ако сте с набито око, може би сте забелязали, че тук липсва нещо, а това е сензора за пулс. Изглежда много вероятно, че Samsung са се отказали от него, защото просто ще добави още по-голяма бъркотия.
Сензора вече липсва от Galaxy S10 5G, така че това предположение е доста вероятно.
До премиерата на Note 10 остават няколко месеца, а до тогава можете да ни следите за всичката изтичаща информация относно модела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар