неделя, 20 септември 2015 г.

Samsung Galaxy S6 Edge+ Plus отблизо.

Samsung продължават да усъвършенстват телефоните си и пускат на пазара още един телефон от всеизвестната серия Galaxy – Samsung Galaxy S6 Edge+ plus. Както говори името му, става въпрос за по-голяма на размери версия на таз годишния хитов модел на компанията.
Явно от гиганта Samsung са истински перфекционисти, защото с всеки следващ телефон, който пускат на световния пазар, те разбиват всякаква конкуренция и се изкачват на първите места в класациите. Телефоните им са едни от най-търсените в света, а милиони души се радват на тяхната функционалност и достъпност.
снимки: Samsung

Новият им телефон, Samsung Galaxy S6+ plus, ще зарадва клиентите си с още по-голям екран – цели 5,7‘‘ HD AMOLED дисплей с цели 16 милиона цвята, който ще направи работата с него истинско удоволствие, а изображенията – чисти, HD и с изключително качество дори и с намалена светлина на телефона. Дисплеят на телефона заема 75,6% от целият телефон.
Освен, че ще имате възможността да гледате HD снимки на дисплея на телефона, вие ще имате и възможността първо да ги създадете с невероятната 16MP камера, която ви очаква на задния корпус на телефона.

S6 Edge+ споделя по-голямата част от хардуера си със S6 Edge. Той разполага с последния процесор разработен от Samsung - Exynos 4720 и видеоускорител Mali-T760MP8. Оперативната памет на S6 Edge Plus е разширена с още 1 GB и е достигнала 4 GB, което е впечатляващо.
Новия фаблет разполага с 3000 mAh батерия, също като Note 5. Според тестовете батерията трябва да издържа около 83 часа за разговори, браузване и гледане на клипове.



В допълнение към досегашните характеристики на телефона, той още предлага и 5 MP предна камера, с която да улавяте всеки незабравим момент. Двете камери са изключително добри и вече няма да ви се налага да носите никакви други фотоапарати. От Samsung са помислили за всичко. Батерията на телефона обаче не може да се сваля и това, че устройството не поддържа допълнителна карта с памет, са може би най-големите недостатъци. Нещо, което свикнахме да виждаме в много нови модели на различни производители.
Цветовете, в които S6 Edge+ Plus се предлага са черен, златен, сребърен и бял.
Повече от ясно е, че стандартните неща – Wi-Fi, светкавица, hotspot опция и други са на ваше разположение и в този телефон.

Новото бижу от серията на Samsung в момента се предлага при всички мобилни оператори и магазини за електроника. Samsung Galaxy S6 Edge+ Plus калъфи и аксесоари, можете да намерите в нашия каталог.

Можете да погледнете подробното ревю на телефона предоставено от PhoneArena


Няма коментари:

Публикуване на коментар