петък, 25 септември 2015 г.

Samsung Galaxy Note 5 новия стандарт при фаблетите.

Освен новият Samsung Galaxy S6+, от Samsung пускат на пазара и още един телефон, който е наследник на тази тяхна серия – Galaxy Note. Този път телефонът носи името Samsung Galaxy Note 5 и е заклеймяван като най-добрият Android телефон с голям екран, стилус и камера.

За съжаление обаче, телефонът има и своите недостатъци. Един от най-големите му недостатъци е, че няма слот за microSD карта, което създава много пречки за хората, които обичат да запазват всичко в телефоните си. Освен това, батерията му не може да се премахва, което пък пречи ако телефонът напълно откаже и това е единственият начин да го рестартирате. 
снимка: androidcentral

Въпреки всичко, новия Note 5 е променен до неузнаваемост и изработката му е повече от чудесна. Дизайнът на телефона отново е перфектен – ние вече и не очакваме друго от амбициозният гигант Samsung. На лице са новите линии, които производителя внедри в последните си топ модели, алуминиева рамка и гръб изработен от стъкло с Gorilla Glass защита. Заоблени са двете странични части на гърба, което значително подобрява захвата при този голям на размери телефон, вече дори и потребителите с по-малки ръце ще могат съвсем спокойно да боравят с устройството.

Освен, че са постигнали страхотен външен вид, Корейците са се побрали най-добрия хардуер в корпуса на Note 5, както и всеки очаква от Note серията като цяло.

Основните характеристики на Samsung Note 5 са:

  • Дисплей - 5.7 инча QHD Super AMOLED
  • Новия 64-битов процесор Exynos 7420  2.1GHz и 1.5GHz), 
  • Видеоускорител Mali-T760MP8
  • 4GB оперативна памет
  • 16MP основна камера с оптична стабилизация
  • 5MP предна селфи камера
  • 3000 mAh батерия с поддръжка на безжично зареждане
  • Скенер за пръстови отпечатъци вграден в хоум бутона
  • Обновен стилус писалка S-Pen
Качеството на камерата е отлично и дори учудващо добро като за телефон от серията Note.
Характеристиките на телефона са повече от чудесни – 5,7‘‘ дисплей на ваше разположение, невероятно бърз процесор, стилус и както вече споменахме и изключително добра камера.

От Samsung са помислили и за оригинални аксесоари и калъфи към телефона, като освен познатите вече S-View и Clear View cover активни калъфи, ще станем свидетели и на външна хардуерна клавиатура, която има за цел да достави по-голямо удобство на клиентите, които пишат много.


снимка: Sammobile

Дизайнът на телефона е стъкло и метал и е повече от стилен – истинско бижу за почитателите на класата. За сравнение, миналогодишният Samsung Galaxy Note 4, който беше пуснат на пазара имаше евтин пластмасов корпус, който изобщо не се хареса на клиентите. За това тази година от компанията се погрижиха новият Samsung Galaxy Note 5 да отговаря на цената си и да предложи истинско качество в замяна. Samsung Galaxy Note 5 калъфи и аксесоари, можете да откриете в нашия каталог. Както винаги, качеството е високо, а цените са повече от добри. Разполагаме със всякакви варианти за защита от протектори, силиконови гръбчета, до оригинални аксесоари за вашия нов телефон.

Погледнете Galaxy Note 5 в това ънбоксинг видео.


Няма коментари:

Публикуване на коментар