петък, 29 май 2015 г.

Sony Xperia Z4 ще се продава като Xperia Z3+ Plus на европейския пазар

Очакваната нова Xperia от Sony, всъщност ще се предлага, като Xperia Z3+ обявиха от производителя. Явно промените не са толкова съществени и от Sony са решили да запазят 4-ката за модела, който ще пуснат края на годината, заедно с Compact версията.

Какво всъщност предлага Sony Xperia Z3+ Plus и струва ли си, само 5 месеца след, като сме се сдобили със Z3. да ъпгрейдваме.

Разликата в хардуера между двата смартфона е минимална, основната разлика идва в дизайна.
Sony Xperia Z3+ е тънък едва 6.9мм спрямо 7.3 за Xperia Z3.
Дизайна отново е премиун изработен от алуминий и закалени задно и предло стъкло със закръглени ръбове, основната разлика идва от това, че вече Micro USB порта, ще бъде открит, което спестява досадното отваряне и затваряне на защитния капак. Не се безпокойте телефона все още си е водо и прахоустойчив. Също така е премахнат и порта за магнитно зареждане и е заменен с вградена Qi съвместимост за безкабелно зареждане чрез безжични Qi зарядни.

Дисплея остава същия прекрасен и остър, какъвто е и в Xperia Z3. Sony Xperia Z3+ Plus обаче обещава да прави по добри селфи снимки, благодарение на подобрената предна камера и софтуер за компресия.

Друга значителна промяна е разширението на вградената памет, Sony Xperia Z3+ Plus е листван в сайта на SONY с 32GB вградена памет


Дали ще си струва ъпдейт към Z3+ ще разберем съвсем скоро, телефона се очаква да стартира продажби в България през следващия месец. Дотогава ние от CaseBG можем да Ви предложим да разгледате нашия каталог с аксесоари и калъфи за Sony Xperia Z3+ Plus

Няма коментари:

Публикуване на коментар