четвъртък, 21 май 2015 г.

Galaxy S6 Edge с неочаквано високи продажби

От Корейския гигант опровергават всички критики и слухове насочени към екстравагантния Galaxy S6 Edge, телефона е с неочаквано високи продажби и се котира рамо до рамо със стандартната версия на Samsung Galaxy S6.

Първоначално заложените произведени бройки отдавна са изчерпани и производствения цикъл работи на пълни обороти. Очаква се да видим реално, колко броя има продадени, след като Samsung пуснат отчета си за тримесечието.

снимка: Forbes

Големия интерес към извития дисплей и футуристичния дизайн, навярно ще повлияят на изработката на бъдещи устройства от Samsung и се очаква да виждаме извития Amoled дисплей и в други смартфони.
На Българския пазар, продажбите на S6 Edge водят значително срещу S6 и други топ андроид устройства.

Оригиналните калъфи за Samsung Galaxy S6 Edge и в частност Clear View Cover-а също са изключително търсени и разпространителите не могат да смогнат с предлагането.
Почти навсякъде бройките са изчерпани.

Световния сайт за ревюта GSMArena наскоро публикува и своето видео ревю и сравнение на двата модела, което включва обобщение за дизайна и софтуера на телефоните.
Можете да видите ревюто тук.

Видео: GSMarena

Очакваме да видим, какво ще предложат Корейците в новите си модели, които предстоят да излязат на пазара съвсем скоро, а именно Galaxy A8 и други.
Ако вече сте направили своя избор и сте закупили топ телефона на Samsung Galaxy S6 Edge, можем да Ви предложим качествени оригинални аксесоари и калъфи, с които да го защитите максимално CaseBG калъфи за телефони .




Няма коментари:

Публикуване на коментар