вторник, 26 май 2015 г.

LG G4 по-голям и по-добър

Знаем, че с всяко поколение топ моделите смартфони на производителите стават все по-добри и все по-красиви. LG G4 не прави изключение, продължението на G серията на LG е с по-добър дизайн, по-добра камера и по-добър дисплей.

снимка: GSMarena

LG G4 е новия топ модел на LG и предлага страхотни характеристики, променен корпус леко извит както G-Flex модела и подобрен 5,5 инча Quad HD дисплей.
Телефона идва заводски с Андроид 5.1 Lollipop.
Дисплея е може би, най-възхитителното в модела, той е собствено производство на LG, както знаем, те са лидери в производството на дисплеи, наричат собственото си творение Quantum Display и е защитен с Gorilla Glass 3. Новия модел предлага, по-добри цветове и контраст и пести значително повече енергия.

LG G4 е малко по-голям на размери от предшественика си LG G3, но тежи колкото него и реално не се усеща разликата. Извития корпус допринася за хубав и удобен захват.
Телефона се произвежда в три страхотни цвята - златен, сив и бял. Гърба е пластмасов, но е разкрасен с 3D диамантен патерн. Като допълнение LG предлагат страхотни ръзноизработени кожен гръбчета, които се поставят на мястото на задния капак.

                                                                                          снимка: PhoneArena

Тестовете на процесора, показват, че LG G4 е една идея назад от преките си конкуренти Galaxy S6 и HTC One M9, но все пак достига много високи резултати. Качеството на говорителя и като цяло на звука е също толкова добро, колкото на предходния модел и надминава значително това на S6 и М9.

Подобрения има и върху софтуера, съсредоточени основно върху пестене на енергия и подобрение на цялостната работа с устройството.
LG G4 съвсем скоро се очаква да стартира продажби при родните мобилни оператори.
Очаква се да разберем, как ще се представи телефона сред толкова силна конкуренция и дали ще бъде толкова харесван и продаван, колкото беше LG G3.

Можете да прегледате и подробно видео ревю на модела.
А ако вече сте горд собственик на този страхотен смартфон, можем да ви предложим аксесоари за LG G4


Няма коментари:

Публикуване на коментар