петък, 26 септември 2014 г.

Sony Xperia Z3 и по-малкия му брат Xperia Z3 Compact

Не мина много време от излизането на Xperia Z2 и от Sony вече са готови с новия си флагмен, който съвсем скоро ще се появи на Българския пазар. Точно шест месеца след появата на Z2 беше обявен и Z3. Не знаем защо е такава политиката на компанията и какво целят с пускането на нов топ модел в толкова кратък срок. Разликите между Z2 и Z3 са съвсем минимални.
Xperia Z3 е малко по тънък от предшественика си, няма фрапантни промени по отношение на дизайна, той си остава същия с прави и изчистени линии, метална рамка и стъклен гръб.
Sony Z3 излиза в четири цвята - бял, черен, мед и лайм.



Процесора на Z3 е малко по-бърз 2.5Ghz, но все пак си остава същия Snapdragon 801.
Смятаме, че голяма част от потребителите на Z2, едва ли ще решат да сменят все пак новия си телефон, с това предложение на Sony, по-скоро биха изчакали още 6 месеца, да излезе нов модел. Xperia Z3 е по скоро, за клиенти които са се насочили към високия клас, но все още не са притежавали телефон от Z серията или евентуално за потребители, които искат да заменят първия Sony Z.
Остава да изчакаме и да видим, как ще се развият продажбите на новия флагмен и да следим дали Sony ще продължат с политиката си, да бълват нови модели във все още не наситилия се пазар за предходния модел. Все пак вече сме заредени с нови и качествени аксесоари за Sony Xperia Z3


Sony решиха да прескочат едно поколение за мини варианта си и вместо Z2, направо изкараха Z3 Compact.
Z3 Compact или mini беше обявен заедно с по големи си брат.
Датата на излизане е еднаква и за двата модела, те ще се появят заедно, до края на Септември или началото на Октомври в България. Тук също почти нищо ново, въпреки, че разликите са малко повече спрямо горе описания по-голям брат. Малкия "звяр" на Sony отново е най-компактния и мощен смартфон до момента. Дисплея е малко по-голям - 4.6 инча, но резолюцията остава същата, процесора е същия, който е ползван в Z3, имаме на разположение и по-мощна батерия от 2600 mAh.
Със сигурност малкия Z3 Compact, ще има повече почитатели от другите мини варианти на Samsung и HTC.


От CaseBG чакаме с нетърпение излизането на двата нови модела. Вече сме подготвени със оригинални силиконови гръбчета на Mercury, страхотни протектори за дисплей, кожени Flip-ове и тефтери, както и други страхотни аксесоари и калъфи за Sony Xperia Z3 Compact

Няма коментари:

Публикуване на коментар