понеделник, 22 септември 2014 г.

Набира ли скорост Huawei на Европейския пазар

Huawei е един от най-големите производители на телекомуникационни устройства в Азия.
Марката е изключително популярна на Азиатския пазар и води едно от челните места по продажби заедно с Apple, Samsung и Xiaomi.
Huawei имат изключителен дългогодишен опит в производството на устройства и изграждане на телекомуникационни мрежи. Макар и Huawei да е начело по продажби в Азия, в Европа нещата стоят малко по различно. Много хора не са запознати с марката и гледат на нея с пренебрежение.

От Huawei нашумяха и завзеха макар и малък дял от пазара в Европа с първия си флагмен - Huawei Ascend P6. Телефона е един от най-тънките произвеждани някога, със страхотен стилен дизайн, метална рамка и невероятен хардуер. Но това, което направи P6 толкова популярен беше цената. Цената беше съвсем прилична за възможностите на това елегантно бижу.



Благодарение на този телефон, хората започнаха да гледат по уверено към името Huawei.
В България марката нашумя последната година именно заради изгодните цени на устройствата, а и това, че единия от мобилните оператори, започна да предлага устройства на марката. Модели от нисък клас като - Y511, Y320, Y320 до флагмени като Ascend P6 и Ascend G6

След успеха на P6 от Huawei заложиха отново на стилния и супер тънък дизайн с новия си флагмен Ascend P7


Huawei Ascend P7 отново се изпречи на пътя на флагмените на Samsung, HTC и Sony
С четири ядрен процесор, който е собственост на производителя, работещ на честота 1.8 Ghz
По-голям 5 инчов дисплей от предшественика си с HD резолюция 1080 х 1920 пиксела
Определено трябва да се обърне и внимание на страхотната 13 Mpx основна камера и 8 Mpx предна камера, която е изключително подходяща за селфита, телефона дори има опция за панорамно селфи, както и за добавяне на други хора и обекти към вече заснета снимка.
С невероятно тънкия си корпус от 6.5 мм и цена, която е доста прилична за телефон от такъв ранг. Това устройство със сигурност, ще направи Huawei още по-известна марка извън Азиатския пазар.

От CaseBG можем да ви предложим различни варианти на качествени аксесоари за Huawei Ascend P7

Няма коментари:

Публикуване на коментар