вторник, 3 юни 2014 г.

iOS 8 ВЕЧЕ РЕАЛНОСТ


Дългоочаквания ъпдейт на операционната система на iOS е факт. Apple пуснаха iOS 8 който включва редица подобрения свързани с редакция на снимки, обновяване на Messanger за изпращане на видео и гласови съобщения, по-добра интеграция на известията и контрол върху тях, подобрения в клавиатурата и възможност за инсталиране на такава от други производители.
Самият ъпдейт не донася толкова визуални промени, колкото софтуерни като унифицирания облак за синхронизиране на съдържание iClound, приложението Health насочено към водене на здравословен начин на живот и следене на вашето физическо състояние и унифицирана търсачка.
Едно най-интересните нововъведения е възможността за връзка между вашия iPhone, iPad и Mac. При входящо обаждане то може да прехвърли на на вашия Mac Book или iPad и да проведете разговора без да докосвате своя телефон. Също така дава възможност да изпращате смс-и и съобщения директно от Mac устройството си. Хубавото е че не се изисква задължително Wi-fi свързаност, а е достатъчно свързаност чрез Hotspot на телефона.
Според CNET този ъпдейт ще предложи още много функционалности, но едва когато Apple представят iPhone 6.

Няма коментари:

Публикуване на коментар