събота, 28 юни 2014 г.

Desire 816 - Новият гигант на HTC

HTC изненадаха потребителите си с с новия си гигант в средния клас - Desire 816. Следвайки примера на Sony, Samsung и Nokia, HTC също реши да се реализира на пазара на фаблети от среден клас. Последното такова устройство на корейския гигант беше HTC One Max.
Снимка CNET
Устройството на HTC не може да се похвали с особени характеристики, но можем да кажем че изработката на корпуса и тук е доста добра. Отново както при други модели на компанията виждаме познатия ни унибоди дизайн. На пръв поглед можем да го сбъркаме с други модели на компания като One M8. Отпред над и под 5.5 инчовия дисплей са разположени спийкърите на устройството, а в горния ляв ъгъл се намира 5 мегапикселовата предна камера (определено със замисала да се позлва за “селфита”). Гърбът от друга страна не напомя за по нищо за HTC (освен с логото на компанията) - доста изчистен и задната камера и светкавица са разположени в горния ляв ъгъл на устойството.
5.5 инчов SUPER LCD дисплей, с резолюция 720х1280 пиксела
13 мегапикселова задна и 5 мегапикселова предна камера
8 GB вградена памет с възможност за разширяване с micro SD карта
1,5 GB RAM памет
1,6 GHz четириядрен процесор Cortex-A7
Android Kit-Kat 4.4.2
Устройството идва с познатия ни вече Sense интерфейс версия 6. Телефонът се предлага и във вариант с две сим карти и няколко цвята - бял, черен, зелен, сив и червен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар