сряда, 13 март 2019 г.

Всичко за Huawei P30 Lite и предстоящата премиера

Остават няколко дни до официалната премиера на новите слушалки на китайската компания Huawei.
Семейството на P30 ще бъде представено на 26-ти Май на официално събитие.
Huawei вече започнаха маркетинга на новите устройства и отново той е насочен към основния плюс на P30, а именно камерата.
Очаква се новите смартфони да имат тройни камери, като този път акцента ще пада върху теле-камерата, която се очаква да бъде с голям оптичен зуум.
Всичко ще стане ясно след броени дни, това което сме свикнали да виждаме от компанията през изминали години, е предпремиерното пускане на lite модела на пазара.
Очакваме и тази година P30 Lite да се появи, по-рано от очакваното и сега ще разгледаме всичко, което знаем за модела.


В началото на месеца Huawei публикуваха тийзър на Nova 4e, което е китайската версия на P30 Lite.
От видеото става ясно, че новото устройство ще е оборудвано с тройна камера, dewdrop ноч и сензор за пръстови отпечатъци, разположен на гърба на телефона.
Видеото също така, показва, че селфи камерата ще бъде завидните 32 MP, което означава много повече детайл за любителите на селфи снимки.

Освен краткото видео, от което добихме представа, какъв ще бъде дизайна на Huawei P30 Lite, разполагаме и с изтекли характеристики от TENAA (китайска агенция за регистрация и патенти)
От тях става ясно, че телефона има 6.15 инчов екран с резолюция 1080p+, батерията ще бъде 3340 mAh с поддръжка на бързо зареждане 18W.
Размерите на смартфона са 152.9 мм. х 72.7 мм. х 7.4 мм.
От характеристиките не става ясно, какви точно ще са основните камери, но слуховете са, че те ще бъдат 20 MP + 16 MP + 2 MP. Последната най-вероятно ще бъде сензор за дълбочина, а другите две ще са широкоъгълна и стандартна.



Процесорът, който се очаква да бъде заложен в устройството е осем ядрения Kirin 710, а комбинациите от рам и хранилище ще бъдат 4/6 GB и 128 GB памет.
Най-новата изтекла информация е от Полски сайт за мобилни телефони, който е обявил P30 Lite за предварителна поръчка. Както знаем Huawei имат много силно представителство в Полша и телефоните им се появяват първо именно там.


От сайта не става ясно, какви са точните характеристики, но добиваме представа за цената.
Показаната цена 1599 злоти, което е около 370 евро, точно толкова, на колкото излезнаха P20 Lite и Mate 20 Lite.

Очакваме устройството да се появи на пазара седмицата 25-29 Март, тогава ще станат ясни всички характеристики, както и цената за България.
Ние вече сме Ви подготвили богат избор от аксесоари и калъфи за Huawei P30 Lite , артикулите вече са в наличност и могат да бъдат поръчали през CaseBG.

Очаквайте скоро пълно ревю на модела, както и на аксесоарите за него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар