Samsung Galaxy J5 (2016) J510 е с голям 5.2-инчов AMOLED дисплей с резолюция от 720 x 1280 пиксела и наситени 16 млн. цветове. Екранът е капацитивен и реагира много добре на докосване, като спокойно можете да работите с една ръка и с до 5 пръста. Този модел се предлага с 1 или 2 СИМ карти, които са от типа Микро.
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 е с 2 GB РAM и 16 GB вградена памет, както и процесор Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410, който работи на тактова честота от 1.2 ГХц и е 4-ядрен. Основната идея на Samsung е да насочи вниманието към изчистеният и класически дизайн, който би могъл да впечатли дори и най-големите критици.
Освен всички посочени до сега екстри, които класират смартфона към високият клас, Samsung Galaxy J5 (2016) J510 разполага и с перфектна 13-мегапикселова камера с LED-светкавица, автофокус, разпознаване на лица и опция за записване на видео с 1080p@30fps. Предната камера пък е 5-мегапикселова, като това е тенденция на всички компании, след като целият свят полудя по селфи снимките.
Батерията на Samsung Galaxy J5 (2016) J510 е цели 3100 милиампера и не може да се сменя, но пък ви гарантира дълги разговори и сърфиране в нета. Самият телефон е с размери 145.8 x 72.3 x 8.1 mm и тегло от 159 грама, което го прави изискан и стилен. Най-новата версия на Android OS – 6.1 e изчистена от бъгове и няма да имате никакви проблеми при работа, а освен всичко това не са пропуснати и обичайните екстри, като Wi-Fi, Bluetooth, GPRS, A-GPS и други.
Все още не е ясно на каква цена ще се продава в България, но ние ви препоръчваме винаги да ползвате допълнителни калъфи и аксесоари за Samsung Galaxy J5 2016, които да ви предпазят от нежелани наранявания по телефона или дори по-сериозни проблеми.
Като цяло подобренията спрямо модела на компанията от миналата година, са значителни. Дали си заслужава да ъпгрейднете стария J5 е доста относително, минало е по-малко от година от появата му. Новия модел е по-скоро по привлекателен за нови потребители, търсещи устройство от среден клас, с добра производителност и конкурентна цена.
Няма коментари:
Публикуване на коментар