вторник, 16 февруари 2016 г.

Microsoft Lumia 650 поредния представител на Windows 10 семейството.

Няколко месеца след появата на първите три смартфона с новата операционна система Windows 10 на Microsoft, имаме на лице нов представител на компанията, който изглежда впечатляващо. Microsoft Lumia 650 е четвъртия телефон след флагманите Lumia 950, Lumia 950 XL и бюджетния Lumia 550.
В коя пазарна ниша се цели устройството, с какви характеристики разполага и каква е очаквана му цена предстои да разберем в нашия ранен обзор.
снимка: Microsoft

Преди няколко дни Microsoft официално представи Lumia 650, която трябваше да се появи началото на месец Февруари, но беше отложена заради софтуерни проблеми. Вече всичко е изчистено и телефона ще се появи на пазара у нас следващия месец. Новата Lumia 650 е изработена в страхотен тънък корпус с дебелина 6.9 мм. средната рамка е метална, а дисплея на телефона е защитен с Guerilla Glass 3. Задния капак на устройството може да бъде подменян и Microsoft са се погрижили да ни осигурят достатъчно голямо разнообразие от цветове.

Microsoft Lumia 650 е насочена към дъното на средния клас устройства и ценово и по характеристики. Въпреки това добре знаем, че оптимизирания Windows 10 работи перфектно и с малки хардуерни възможности.


Lumia 650 характеристики:

Смартфона разполага с 5 инчов Amoled дисплей с разделителна способност 720p, съотношението на екрана спрямо тялото е 67,1%. Процесора е четири ядрен на 1.3 Ghz, но е от серията Snapdragon 212 която за съжаление не е 64 битова.
Оперативната памет е 1 GB а вътрешното хранилище 16 GB, което разбира се може да бъде увеличено с помощта на карта памет до 200 GB.
Основната камера е 8 MP 28mm и апертура 2.2, предната селфи камера е 5 MP.
Microsoft Lumia 650 разполага със сменяема батерия 2000 mAh и производителя обещава 13 часа време за разговор.

снимка: Nixanbal

Предполагаме, че модела ще се предлага в два варианта с една и две сим карти и имайки предвид страхотния изчистен дизайн и добрата работа на устройството смятаме, че ще стане хит сред любителите на Windows средата. Очакваната цена на смартфона е около 380 - 400 лв.
Ние разбира се ще Ви предложим различни варианти за защита, като кейсове, протектори, калъфи и аксесоари за Microsoft Lumia 650

Можете да погледнете представянето на телефона в приложения клип:


Няма коментари:

Публикуване на коментар