петък, 17 март 2017 г.

Samsung Galaxy S8 какво знаем седмица преди официалната премиера.

С наближаването на премиерата на новите Galaxy S8 и S8 Plus, все повече информация изтича от всякакви източници.
Колко достоверна е тя ще разберем на 29-ти Март, когато Корейската компания ще обяви своите нови топ модели.
Все още не знаем със сигурност, какъв ще бъде хардуера на двете устройства и дали ще има разлика между тях, освен размера разбира се.
Това което знаем е, как ще изглеждат телефоните, разполагаме със снимки от наши партньори производители на протектори и калъфи, които можете да видите по-надолу в статията.
Нетърпеливите могат да се регистрират, в официалната продуктова страница на Samsung и първи да се запознаят с новите Galaxy.


Galaxy S8 промени в дизайна:


Това, което е сигурно и може би е не добра новина за феновете на Galaxy S серията е премахването на хардуерния бутон.
Сензора за пръстови отпечатъци, който беше внедрен в него е изместен на гърба на телефона, в дясно от камерата, което е странно разположение и не можем да преценим дали ще бъде удобен за употреба.
Най-вероятно той ще може да изпълнява и други функции, освен да чете отпечатъци.
Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus, ще разполагат с 5.8 и 6.2 инчови дисплеи, за радост обаче тези огромни екрани са побрани в компактни корпуси и новите устройства се равняват на размерите на Samsung S7 и Samsung S7 Edge.

Стандартна версия без извит екран, най-вероятно няма да бъде представена, освен ако Samsung не са успели да я запазят в дълбока тайна, но за сега всичко говори, че тази година и двата флагмана ще са с Edge екрани.

Samsung Galaxy S8 и S8 Plus ще разполагат със скенера за ирис, който се появи в Note7 и работеше невероятно добре.
С него потребителите ще могат да отключват устройствата, да оторизират плащания или да се логват в различни приложения.



Предполагаеми характеристики:


Корейците, решиха да изчакат с представянето на новите смартфони. 
След трагичния край на Note7, компанията реши да не избързва с пускането на S8 и S8 Plus и пропусна MWC, където бяха представени устройствата на конкурентните производители.
Закъснелия старт, може да се превърне в предимство, защото новите Galaxy най-вероятно ще разполагат с последния чип на Qualcomm Snapdragon 835, за разлика от LG, които заради ранната премиера внедриха предходния модел Snapdragon 821.
Най-вероятно за различните пазари ще има и версия с Exynos процесор, но какъв ще бъде той за момента няма информация.
Оперативната памет се предполага, че ще бъде 4 GB, като някои източници дори твърдят за 6 GB, но това дълбоко ни съмнява.
Новите телефони ще се предлагат в 64/128 GB версии, като разбира се слота за карта памет, сертификацията за водо и прахо устойчивост и жака за слушалки ще бъдат запазени.
Надяваме се, че USB Type C интерфейса ще присъства в Galaxy S8, също и поддръжката за безжично зареждане.
Операционната система, ще бъде Android 7.0 с обновен TouchWiz.
Последните слухове говорят, че новите Galaxy, ще могат да снимат видео с 1000 кадъра в секунда, нещо, което Sony обявиха с XZ Premium. Дали снимането на slow motion видео, ще присъства в арсенала на Samsung, ще разберем съвсем скоро.




В очакване:


Докато търпеливо очакваме старта на представянето, можете да погледнете снимки на аксесоари и калъфи за Samsung Galaxy S8 , като 99% е сигурно, че устройството ще изглежда точно така.
Новите Galaxy телефони са изключително красиви, остава да разберем и какво точно се крие под капака. Очакваме пускането в продажба да бъде между 21 и 29 Април.
Можете да следите блога ни с актуална информация и разбира се ревю на двата нови модела.
Качествени калъфи за Samsung Galaxy S8 Plus , също ще намерите в нашия онлайн магазин, скоро очакваме, голямо разнообразие от протектори и кейсове.











Няма коментари:

Публикуване на коментар