четвъртък, 5 януари 2017 г.

Първа изтекла снимка на Samsung Galaxy S8

Слуховете около новия топ модела на марката продължават с пълна сила. Наближаващата премиера на Galaxy S8, е предпоставка за постоянното изтичане на информация относно модела. Кои слухове са верни и кои не ще разберем, когато смартфона бъде официално представен.
Един от по-надеждните източници обаче, "лийкна" снимка на Galaxy S8, за момента не можем да кажем дали става въпрос за Edge варианта, но по снимката изглежда така.

Това, което се забелязва основно е липсата на хардуерен Home бутон, както и сензорните бутони за връщане и мултитаскинг. Дали това означава, че бутоните са премахнати и се използват софтуерни такива, но тогава би следвало сензора за пръстови отпечатъци да бъде на гърба на смартфона. Възможно е и самия home бутон да е преместен отзад.

Други слухове твърдят, че поради провала на Note 7, корейците, са решили да не избързват с появата на Galaxy S8 и ще пропуснат таз годишния MWC конгрес. Телефона ще бъде представен на собствено събитие, което компанията готви през месец Април.

До колко всичко това е вярно ще разберем след няколко месеца, а сега Ви предлагаме да погледнете и самата снимка на Samsung Galaxy S8.


Няма коментари:

Публикуване на коментар