четвъртък, 25 август 2016 г.

Приключи ли Sony с Xperia Z серията?

Мина повече от средата на 2016-та година и повечето производители на смартфони вече са извадили своите топ модели и флагмани. Кой с по 2, кой с по 3 модела с топ характеристики.
Годината обаче е тежка за Sony, които до момента са извадили само 3 модела от новата X серия и никой от тях няма завиден хардуер, характерен за останалите флагмани.
За Xperia Z6 и производните модели, нищо не се говори. Японската компания явно реши да си почине, след като бълваше нови и нови модели през 6 месеца, някои от които успешни, някои не чак толкова.



За момента можем само да гадаем, дали ще видим нови наследници от Xperia Z или Sony ще се насочи в друга посока, насочена към премиум изработката и топ хардуера.
Концепцията и дизайна на телефоните на Sony се промени значително със Sony X и Sony XA.
По непотвърдена информация, следващия модел ще излезе, до края на годината и ще се казва Xperia XR. Той ще следва линиите и дизайна на новите модели, но ще разполага с възможно най-добрия хардуер и новата камера, която видяхме в Xperia X модела и знаем, че се справя доста добре.



Дали това е така? Чакаме официални новини от производителя, които се надяваме да видим на предстоящия технологичен конгрес в Германия - IFA 2016

Няма коментари:

Публикуване на коментар