събота, 9 юли 2016 г.

Samsung Galaxy A9 2016 новия фаблет на Корейците

Samsung Galaxy A9 2016 е телефон, който заслужава много внимание. Формата му е по-скоро правоъгълна, с леко заобляне. Дизайнът е много вдъхновен от стъклото. Телефонът е наличен в размер от 6 инча. Дисплеят е с резолюция 1920 на 1080. Цветово е наличен в 4 цвята – бяло, златно и розово златно. Последните два цвята са комбинирани с черно отпред.
Samsung са вложили много труд в дизайна. Телефонът е солиден и много удобен за държане. Постарали са се и бутоните за звука, включване/изключване и за връщане към началния екран да са  много лесни за натискане, но с отчетлив клик – перфектни са.
В Home бутона е вграден сензор за пръстови отпечатъци, който работи много бързо и точно. Всичко се управлява от най-новия TouchWiz интерфейс, върху Android 5.1. Телефонът ще бъде ъпгрейднат до Android 6. И софтуерно Galaxy A9 2016 е много цветен и динамичен.

Вътре в телефона има завиден чипсет Snapdragon 662 с 8-ядрен процесор и Adreno 510 графичен ускорител. Много силен хардуер, който е конкурент на повечето телефони от най-висок клас. Колкото и да се мъчите да го изтормозите, трудно ще го накарате да се задъха. Бърз телефон с 3 гигабайта RAM, който е подходящ и за доста гейминг. Разполага със слот за карта памет и 32 гигабайта вътрешна памет.
Задната камера е 13 мегапиксела с оптична стабилизация на изображението и широк f/1,9 отвор, който обхваща повече светлина от повечето телефон. Предната камера е 8-мегапикселова. От такъв клас телефон не може да очаквате повече откъм камера. Софтуерът, който я управлява е много удобен. Видео бутона и бутона за снимки са отделени. При отношение 16:9 снимате 9,6-мегапикселови снимки, докато при 4:3 правите 13-мегапикселови снимки.

Още по-хубавото е, че телефонът има огромна 4000 mAh батерия, която ще захрани всичко като хората. Дори при по-усилена употреба няма да имате проблеми, а при стандартна батерия зарядното няма да влиза много често в употреба. Samsung Galaxy A9 2016 може да издържи без проблем 2 дни, ако правите по няколко снимки, отговаряте на съобщения, проверявате часа и други такива прости задачи. Със засилването на употребата на приложения, може да очаквате около ден, ден и половина.
Ако търсите елегантен смартфон с добър дизайн, но и производителност, която да отговаря напълно на цената, която платите – това е вашия избор. Да, това няма как да е най-добрия телефон в света, но за всеки един лев ще получите нужното. Няма големи слабости. Определено Samsung са изпипали A9. Ако се чудите дали да вземете таблет или телефон, този фаблет ще изпълни изискванията ви и от двете страни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар