сряда, 7 май 2014 г.

Страхотния калъф за телефон Focus Bumper от Mercury Goospery

MERCURY или Goospery е най-популярната марка при аксесоарите за мобилни телефони. Името MERCURY означава високо качество на предлаганите калъфи и аксесоари, включително класическия цветен силиконов калъф Jelly Case и най-новото попълнение: цветни скрийн протектори, които станаха световно известни. Аксесоарите MERCURY са със стилен класически дизайн, безкомпромисно качество и достъпни цени.


Всички продукти на Mercury разполагат с холограмен стикер върху опаковката си, за да се гарантира произхода и качеството на продукта.

Днес ще наблегнем на може би, най-популярния калъф на Mercury - Focus Bumper

 Focus Bumper-a е висококачествен защитен гръб за мобилни телефони, който идва в богато разнообразие от цветове. Focus Bumper се фокусира върху това да предпази телефона ви от удари и изтърване. Стилен и цветен за да разнообрази сивото ви ежедневие.
Самият калъф е изработен толкова добре, че няма да имате нужда от друга защита за вашия gsm.
Външната част е здрава поликарбонатна пластмаса, която издържа на голямо натоварване, от вътре калъфът е гумиран, с оребрено покритие за невероятно здрав захват на устройството. Връзката между двете части на калъфа играе основна роля при защитата на вашия телефон. Antishock функцията се разпределя между двете части, като при удар дори и да се счупи горната част, гумираната остава непокътната и предотвратява евентуални счупвания по телефона.
Всички калъфи на Mercury се произвeждат в Южна Корея.Единствения недостатък ако може да го наречем, е че се произвждат само за високия клас модели телефони:
Samsung - Note 3 , Note 2 , Galaxy S4 , Galaxy S4 mini , Galaxy S3 , Galaxy S3 mini
Apple - iPhone 4 / 4S / 5 / 5s
HTC One / One mini
и други

Основни функции:
- Здраво вътрешно TPU покритие за допълнителна защита
- Избор от 11 различни цвята за всеки вкус
- Точно изрязани отвори за бутоните, камерата и входа за зареждане
- Изработен от термопластичен полиоретан TPU / Поли карбонатна пластмаса
Можете да поръчате този и други модели калъфи и гърбове на Mecury от
Аксесоари за телефони


Няма коментари:

Публикуване на коментар