петък, 23 февруари 2018 г.

Броени часове до премиерата на Samsung Galaxy S9 и S9+ Plus

Ето, че тазгодишния мобилен конгрес наближава. Старта на световното изложение е на 26-ти Февруари и се очаква да видим, много интересни нововъведения от света на телекомуникациите, както и обявяването на нови модели смартфони от различните производители.
Въпреки, че Huawei, LG и HTC се въздържаха от представяне на техните флагмани, конгреса ще бъде интересен защото се очакват нови неща от HMD производителите на Nokia, нови модели на Sony Xperia и разбира се очакваните Galaxy S9 и Galaxy S9+ Plus.




Миналата година корейския производител пропусна MWC, заради проблемите с батериите на Galaxy Note 7 и представи своите телефони на собствено събитие.
Тази година обаче, компания взима участие с пълна сила и дори ще представите новите галаксита ден преди началото на събитието на 25.02. 
Представянето ще може да гледате онлайн на живо в официалния сайт на Samsung




Какво да очакваме от Galaxy S9 и Galaxy S9+ Plus

Както винаги преди всяко представяне, мрежата се пълни със слухове и лийкове, относно какво ще представляват новите топ модели на Samsung, както и на други производители.
Това което е сигурно е, че новите телефони няма да имат голяма разлика в дизайна спрямо предното поколение.
Формата и вида ще бъдат почти идентични, като основната разлика е, че сензора за пръстови отпечатъци е преместен на много по-удобно място, под задната камера.

Тази година обаче, потребителите ще бъдат доста по-затруднени в избора си между 5.8 инчовия Galaxy S9 и 6.2 инчовия Galaxy S9+ Plus.
Миналата година разликата между S8 и S8 Plus беше само в големината на устройствата и капацитета на батерията.
Новите модели ще имат доста различия, като най-привлекателното от тях е, че Galaxy S9+ Plus ще разполага с двойна камера. По-големия модел също така ще се предлага с по-голямо хранилище от 128GB, както и 6 GB рам памет, Galaxy S9 ще бъде с една камера, 64 GB хранилище и 4 GB рам. S9+ също така ще има и по-голяма батерия.

Samsung Galaxy S9 ще е снабден с новия процесор на компанията Exynos 9810 Octa и ще излиза от завода с Android 8.0
Друг слух в мрежата е също, че новите устройства ще разполагат със стерео говорители, нещо, което не се среща често при телефоните на Samsung.
Камерите при Samsung Galaxy S9+ Plus ще бъдат широкоъгълна и портретна, очакваме с нетърпение да видим резултатите от dxomark, за да разберем как се справя новата камера срещу страхотната снимачка на Google Pixel 2.

Новите смартфони на компанията ще бъдат предлагани в четири цвята: черен, сив, син и нов цвят наречен люляково лилаво. Слуховете са, че новите галаксите ще излязат на пазара на 16-ти Март.
Цените за момента са само предполагаеми и са 840 euro за Galaxy S9 и 990 euro за Galaxy S9+ Plus.

Очакваме да разберем, кои слухове ще се потвърдят и веднага след официалната премиера ще направим пълно представяне с характеристики и отзиви.

Stay tuned...

Няма коментари:

Публикуване на коментар