сряда, 1 март 2017 г.

Samsung Galaxy Xcover 4 се появи тихомълком

Както вече стана ясно, Samsung отложиха старта на своите нови Galaxy S устройства и на в момента провеждащия се международен мобилен конгрес, корейците не представиха почти нищо.
Неочаквано техния нов "брониран" телефон от серията Xcover, се появи в официалния сайт на компанията.
Xcover 4 беше забелязван в различни бенчмарк тестове, но нищо повече не се знаеше за модела. Вече всички характеристики на устройството са на лице, също така знаем, че то ще се появи на пазара през април.

снимки: Gsmarena


Samsung Galaxy Xcover 4 представяне:


Xcover винаги е била бюджетната серия на марката, която предлага сериозна защита.
От модела се интересуват всички клиенти, които не желаят да похарчат една пари за смартфон, но в същото време им трябва сериозна защита.
За всички чакащи, новото устройство ще предлага по-голям дисплей, малко повече оперативна памет от 2GB Ram, значително по-голяма батерия и по-добра камера.
Новия Xcover се захранва от четири ядрен процесор Exynos 7570 на 1.4 Ghz и има 16GB вградена памет, точно два пъти повече от Xcover 3.
Това с което блести модела обаче е неговата защита от прах, вода, кал, сол и почти всичко, което се сетите (не и от удар с чук разбира се)
Наличен е характерния за модела IP68 сертификат, производителя обещава до час издръжливост на метър и половина дълбочина.



По важното е че телефона разполага и с военен стандарт MIL-STD-810G, при който за да бъде постигнат, се прилагат голям брой мъчения, като екстремни температури, слънчева радиация, шок от вибрации и много други. Големия плюс е, че устройството е супер издръжливо на солена вода и влажност, което го прави перфектен вариант за пътуващите на кораби и работещите около големи водоизточници.
Въпреки не особено силния хардуер, целта на този модел смартфон на корейците винаги е била, той да работи където и да се намира.
Самия дизайн е много сходен с модела от 2015-та година Xcover 3.
Xcover 4 разполага с три хардуерни бутона, които също са защитени, страничните лайсни са покрити с извънредно устойчива на натоварване гума.
Ако работите в екстремни условия или си падате авантюрист, определено това е Вашия телефон.
Смартфона се очаква на цена от 259 евро, но каква ще бъде тя на нашия пазар предстои да разберем.
Аксесоари и калъфи за Samsung Galaxy Xcover 4 никога не са излишни, въпреки здравината на устройството. Ако желаете да запазите външния му вид непокътнат, можете да поръчате от нашия магазин, стъклен протектор, кейс или други вид калъф.



Xcover 4 характеристики:


Дисплей: IPS LCD 5.0 инча 720 x 1280 пиксела.
ОС: Android 7.0
Основна камера: 13 MP f1.9 и лед светкавица.
Предна камера: 5 MP f2.2
Процесор: 4-ядрен на честота 1.4 Ghz
Хранилище: 16GB и слот за microSD до 256 GB
Рам: 2GB
Батерия: 2800 mAh
Размери: 146.2 x 73.3 x 9.7 мм. 172г.
Вход за зареждане: micro USB 2.0

Няма коментари:

Публикуване на коментар